+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export forwarding: service bij transport.

Export forwarding; Lapack neemt uw zorg uit handen. Pallet leverancier Lapack is marktleider op het gebied van pallets, verpakkingen en kisten voor export. Naast ons totaalaanbod op het gebied van logistieke hulpmiddelen, staat LAPACK ook bekend als een betrouwbare leverancier qua transport. Wij garanderen tijdige leveringen naar elke gewenste bestemming dankzij onze eigen interne transportlijnen.

We kunnen alle logistieke processen voor u verzorgen, van de opslag van uw producten, het verzamelen van orders, de exportdocumentatie en het inklaren; export forwarding.

Ook zijn we experts in het stuwen van containers. Stuwen is het vastzetten van de lading in containers en op flatracks; open containers die ideaal zijn voor overzees vervoer van zware industriële goederen en exportverpakkingen.

 

Ontzorgen export met export forwarding

Naast het vervoer zorgt  een expediteur; voor export forwarding; de afhandeling van administratieve formaliteiten zoals het aanvragen van vergunningen, organisatie van wegvervoer, opslag van goederen, organisatie van groepage van kleine loten goederen, het vervullen van eventuele douaneformaliteiten, de coördinatie tussen alle betrokken partijen. We zorgen ervoor dat jouw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd. We geven advies, organiseren het vervoer van deur tot deur en kunnen voor opslag zorgen.

Samen met de klant bekijken we wat er getransporteerd moet worden en hoe het op de plaats van bestemming moet aankomen. Vervolgens maken we een plan. Activiteiten die je van ons kunt verwachten:

  • Containers regelen
  • Labellen en verpakken de producten
  • Containers vullen
  • Export forwarding
  • douane- en exportdocumentatie verzorgen
  • Transport organiseren
  • Contact tussen brokers

Het scheelt veel tijd en rompslomp als de klant ervoor kiest om zich compleet door Lapack te laten ontzorgen.

 

Verpakken en stuwen bij exporteren container

Afhankelijk van de producten wordt het verpakkingsmateriaal gekozen.  Bij een kwetsbare producten kan, om krassen te voorkomen, met schuimfolie en andere zachte materialen gewerkt worden. Terwijl bij een grote ijzeren constructie, zoals een transportband, hout gebruikt wordt.

 

Broker & Export forwarding

Export forwarding: Als de container klaar is voor transport, zal er nog het een en ander georganiseerd moeten worden. Lapack werkt met brokers;  die weten voor hoeveel waarde er vervoerd wordt naar de ontvangstlocatie. Vanuit Nederland wordt er met de broker daar ter plaatse gecommuniceerd over de vertrek- en aankomsttijden en vooraf wordt per email alle export- en douanedocumentatie verzonden. Zo kan op de ontvangstlocatie de broker alvast met de douanepost communiceren, om zo min mogelijk vertraging te laten ontstaan, en zo kosten te besparen.

 

Ervaren logistieke partner

Sinds 1962 heeft Lapack een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van speciaal verpakkingen, pallets, kisten, kratten en logistieke hulpmiddelen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

 

Offerte Aanvragen

Export forwardingExport forwardingExport forwardingExport forwarding

sitemap

Lees meer over: