+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export kratten: goed beschermd vervoer

Export kratten zijn ideaal voor het vervoeren van grote, omvangrijke en zware goederen. De robuuste houten kratten zijn geschikt voor transport over de weg, maar ook voor vervoer door de lucht, of over het water. Of het nu gaat om honderden producten, één exportkrat, of een speciaal exportproduct; al onze speciale exportverpakkingen en exportkisten voldoen aan de vereiste normen, zijn zeer robuust en perfect ontworpen. Houten kisten en export kratten kisten worden geleverd in standaard maten, maar wij zijn ook gespecialiseerd in op maat gemaakte verpakkingen en vervoersoplossingen.

Voordelen:

  • Goede bescherming
  • Robuust, bestand tegen flinke klappen
  • Export kratten zijn op maat te maken
  • Snel op te zetten en te monteren

Verschillende soorten uitvoeringen export kratten

Naast deze standaard producten kan elke branche bij ons terecht voor speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. Naast export kratten produceren we ook veel speciale exportverpakkingen op maat. Op basis van het te vervoeren product, de afmetingen, het type materiaal en de kleuren maken wij een kist, krat, pallet of andere verpakking, passend bij uw wensen en behoeften.  De materialen waar wij mee werken zijn: berkenhout, vurenhout, eikenhout, multiplex of betonplex. Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxylaag is aangebracht. Deze vormt een harde en waterdichte laag op het hout.

Afwerking export kratten

Aanvullend kunnen wij uw speciale verpakkingen of kratten voorzien van handvatten, een logo, sluitingen, wielen, scharnieren, veren, schok- en vochtindicatoren, hijsogen, etc. Ook kunnen we specifieke verpakkingen toevoegen om het product veilig en heel te vervoeren.  Insealen, wrapping, aluminium vacuümzak, seed dry en VCI folie, zijn voorbeelden van de verschillende mogelijkheden die wij op maat kunnen leveren.

Identificatie productverpakking

LAPACK kan uw pallets, exportkisten of speciaal verpakkingen snel en eenvoudig voorzien van individuele brandmerken; om er zó voor te zorgen dat uw verpakking door iedereen binnen de logistieke keten wordt herkend, en het verlies van uw pallets tot een minimum beperkt wordt.

We kunnen de pallet geheel kleuren in een kleur naar keuze of een andere markering aanbrengen die uniek is binnen uw organisatie en uw logo in het product branden of erop verven.

The Art of Innovative Packaging

Als pallet leverancier ontzorgen wij bedrijven compleet bij de export gedurende het gehele logistieke proces. Bij ons op locatie maken we export kratten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd, maar we kunnen ook verpakkingsonderdelen maken en het product vervolgens bij de klant op locatie inpakken, of we ontzorgen de klant compleet van A tot Z compleet ontzorgen. Lapack regelt de container(s), verpakken en labelen de producten, vullen de container(s), zorgen voor de douane- en exportdocumentatie, contact met brokers en regelen het transport.

Offerte Aanvragen

 

Export krattenExport krattenExport krattenExport kratten

sitemap

Lees meer over: