+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

design = maatwerk

Oplossingen voor het optimaal beschermen van uw product

onze maatwerk oplossingen

inpakken op locatie

Geen gezeul met uw grote product. Wij komen naar u toe en pakken het perfect in, zodat het rechtstreeks op transport kan.

veilig en kosteneffectief

Uw machine of product moet veilig en tegen lage kosten vervoerd worden. Dat is precies waarin onze experts gespecialiseerd zijn.

de verpakking is uw visitekaartje

Wat ziet uw klant als eerste? De verpakking. Die moet niet alleen oersterk en ruimte-efficiënt zijn, maar ook mooi. Wij ontwerpen uw visitekaartje.

uw vracht naar de plek van bestemming

Wij ontwerpen verpakkingen die uw product beschermen tegen trillen, weersinvloeden en meer. Én we zorgen dat het aankomt waar het moet zijn.

zoekt u een partner voor uw exportproduct?

adviseren, maken en leveren – wereldwijd of lokaal

Uw product zo veilig en kosteneffectief mogelijk transporteren. Dat is waar Lapack voor staat. Om dat te kunnen is het design van de exportbekistingen essentieel. Lapack heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van de beste exportverpakkingen. Ruimte-effectief, oersterk en geheel naar uw wens. Het liefst doen we dat vroeg in uw productieproces. Zodat wij vast met de ideale verpakking bezig zijn, terwijl uw product tot stand komt.

Om tot het beste design te komen, gaan onze specialisten eerst met u in gesprek om precies te kunnen bepalen welk type hout ideaal is, welke vorm en welke techniek. Soms is vurenhout de beste optie vanwege de kosten, soms is het beter om betonplex te gebruiken vanwege de vochtbestendigheid. Berkenhout, eikenhout en multiplex zitten ook in de waaier aan mogelijkheden.

Omdat we ons realiseren dat de verpakking van het product uw visitekaartje is, houden we in het design rekening met uw specifieke wensen. Uw logo kunnen we uiteraard op de bekisting plaatsen, maar we kunnen meer om uw vracht geheel naar wens op de plek van bestemming te krijgen.

dagen van idee naar ontwerp

tevreden klanten

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

uw product – onze verpakking

Kostbare schilderijen, kwetsbare machines, kritische producten. Lapack Export deed het transport van heel uiteenlopende vrachten. Het maakt niet uit wat u wilt verpakken en exporteren. Wij regelen het voor u. Zo ziet u uw wensen terug in het ontwerp voor de bekisting die uw vracht in optimale conditie op de plek van bestemming brengt.

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Waarom moet ik kiezen voor Lapack Export voor mijn exportverpakking?

U wilt uw product zo veilig en kostenefficiënt mogelijk laten vervoeren. Lapack heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van bekistingen die ruimte besparen, oersterk zijn en een echt visitekaartje vormen van uw product.

Welk type exportbekistingen ontwerpt Lapack Export?

Voor het design van onze bekistingen geldt bijna: de sky is de limit. In overleg met u tekenen onze specialisten bekistingen in de maat en vorm die voldoen aan uw wensen. Zodat uw product vervoerd kan worden op de manier die letterlijk het beste past.

Hoe gaat Lapack Export te werk bij het maken van nieuwe transportkisten?

Lapack Export hecht eraan uw wensen en doelen exact te achterhalen. Daarom gaan we eerst om tafel, waarna onze experts een bekisting ontwerpen op basis van de informatie die u deelt. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, produceren we uw bekisting.

Waar vind ik meer informatie over het maatwerk dat Lapack Export kan leveren?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412 437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!