+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

beheer = essentieel voor uw continuïteit

Lapack garandeert de juiste aanlevering van voorraden en ontzorgt u geheel.

onze dispatch oplossingen

efficiënt voorraadbeheer

De logistiek binnen uw bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten. Dat is wat Lapack Export voor u kan betekenen.

ieder zijn core business

Door uw voorraadbeheer aan Lapack Export over te laten, kunt u zich richten op uw core business. Goods Dispatsching is onze core business.

wij verbeteren uw planning

Omdat wij specialist zijn in alle logistiek binnen u bedrijf, maken wij het u eenvoudiger budgetten en investeringen te plannen.

lager risico op productieverlies

Werken met Lapack export betekent dat u verzekerd bent van de meest efficiënte goods dispatching. Zo kunt u risico’s op productieverlies fors beperken.

zoek u een partner die met u meedenkt?

Voorraden beheren. En ontzorgen.

De efficiënte assemblage van uw producten is afhankelijk van de juiste levering van onderdelen. Het beheer van voorraden is essentieel voor uw operatie, maar niet uw core business. Voor Lapack is het dat wel. Wij hebben lange ervaring in het organiseren en uitvoeren van een zo efficiënt mogelijk beheer van voorraden.
De aanpak van Lapack biedt voor u meerdere voordelen. Behalve dat u zich meer bezig kunt houden met uw kernactiviteit, maken we het u eenvoudiger om budgetten en investeringen in te plannen. En dat bespaart u geld, omdat het risico op productiviteitsverlies wordt weggenomen.

Lapack garandeert de juiste aanlevering van voorraden en ontzorgt u geheel.

onderdelen

opslaglocaties

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

2.485 onderdelen
1 verpakking

Lapack Export helpt niet alleen vrachten de grens over. Net zo belangrijk is het stadium dat daaraan voorafgaat: de totstandkoming van uw producten. Heel wat klanten rekenen daarbij op de goods dispatching van Lapack Export. Waarom? Omdat zij er zo van verzekerd zijn dat hun onderdelen en materialen tijdig en efficiënt aangevoerd worden, zodat het productieproces altijd door kan gaan.

Wilt u weten wij wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op:

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Waarom zou ik mijn voorraadbeheer uitbesteden?

U doet het liefst waar u goed in bent, Lapack ook. Voor ons hoort goods dispatching bij onze core business. We hebben er zo veel ervaring mee, dat we het voorraadbeheer uiterst efficiënt kunnen inrichten. Zodat u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten kunt richten.

Welke voordelen bieden de oplossingen van Lapack Export mij?

Lapack Export is expert in het efficiënt organiseren van uw voorraadbeheer, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Uw voorraden zijn altijd op het juiste moment aangevuld, zodat de productiviteit van uw bedrijf niet in het geding komt.

Hoe gaat Lapack Export te werk?

Onze specialisten brengen in overleg met u precies in kaart hoe, wanneer en waar uw voorraden geleverd moeten worden. Daarna zijn wij aan de beurt. Wij ontwerpen een uitgekiend proces om uw voorraadbeheer veilig, efficiënt en kosteneffectief te organiseren.

Waar vind ik meer informatie over Goods Dispatching?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!