+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

ontzorgen: van A tot Z

Uw one-stop-shop voor alle aspecten van het exportproces

uw product veilig en snel op bestemming

bedenken, ontwerpen, maken

Lapack Export is specialist in design en fabricage van exportverpakkingen. Samen met u voor het beste resultaat.

expertise over het exportproces

Lapack Export heeft jarenlange ervaring met het regelen van alles wat komt kijken bij internationale transporten.

vestigingen in de buurt

Vanuit de locaties van Lapack Export in binnen- en buitenland kunnen we u altijd snel en persoonlijk van dienst zijn.

op uw locatie

Om de export van uw product zo efficiënt mogelijk te regelen, verpakken onze specialisten graag op uw locatie.

zoekt u een partner voor uw exportproduct?

veilig en kosteneffectief vervoer

U steekt het liefst al uw tijd in het leveren van een zo goed mogelijk product. Wij zorgen ervoor dat uw product veilig en kosteneffectief op de plek van bestemming komt. De opslag, het inpakken, het verpakken, het transport, het regelen van de benodigde exportpapieren, dat alles is bij ons in goede handen. De totale ontzorging noemen we dat bij Lapack Export.

 

Lapack is een one-stop-shop. Niet alleen nemen we een leidende rol in in het ontwerpen, bedenken en vervaardigen van verpakkingen en bekistingen, onze goed getrainde medewerkers hebben ook de expertise in huis voor alle aspecten van het exportproces. Dat doen ze vanuit servicevestigingen in de nabije omgeving van onze Europese klanten, waar uitmuntende dienstverlening leidend is. Wij regelen alles voor u.

Daar hoort ook uw voorraadbeheer bij. Lapack kan dat hele proces van u overnemen, zodat u zich alleen nog maar hoeft te richten op uw kernactiviteiten. Ook hierbij geldt: Lapack gaat voor veilig, efficiënt en kosteneffectief.

vestigingen

productie- & opslagruimte

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

vol overgave vanaf 1962

De historie van Lapack gaat terug tot het jaar 1962. H.H. Scholte maakte in dat jaar de eerste aardappelkiemkistjes en legde daarmee de basis voor de huidige technologisch vooruitstrevende palletproductie van Lapack.

Vanwege de kwaliteit van de producten en de toenemende vraag van klanten stortte Lapack zich daarnaast vol overgave op het vervaardigen van speciale verpakkingen. Dat het uit handen nemen van het complete exportproces later tot het dienstenaanbod van Lapack ging behoren, voelt logisch.

Dagelijks werken meer dan 220 mensen vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en België aan het beantwoorden van uw vragen. Of het nou de productie van een pallet, het verpakken van een machine of de volledige export van uw product is, onze energie en overgave zijn steeds hetzelfde.

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

Uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Welke diensten kan Lapack Export voor zijn rekening nemen?

U wilt uw product op de plek van bestemming wilt hebben. Wij zorgen dat het voor elkaar komt. De opslag, het inpakken, het verpakken, het transport, het regelen van de benodigde exportpapieren, dat alles is bij ons in goede handen. De totale ontzorging noemen we dat bij Lapack Export.

Welke voordelen biedt Lapack Exports manier van ontzorgen mij?

De totale ontzorging die Lapack Export biedt, voert ver. Wij zijn een one-stop shop. We denken mee, slaan op, ontwerpen, vervaardigen, verpakken, bekisten en begeleiden het transport. Van A tot Z geregeld. Dat doen we vanuit onze servicevestigingen in heel Europa.

Hoe gaat Lapack Export te werk?

We luisteren naar u. Uw wensen en doelen zijn de basis voor al onze handelingen. We nemen u het hele proces van het verpakken en opslaan van uw product tot en met het transport en alles wat erbij komt kijken uit handen en zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Waar vind ik meer informatie over de totale ontzorging van lapack Export?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412 437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!