+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

optimization = besparen

Samen ontdekken hoe uw verpakkingsproces nóg efficiënter kan.

tijd en geld besparen

bedenken, ontwerpen, maken

Het transport van uw vracht raakt aan veel facetten. Van bekisting tot efficiënt papierwerk. Wij denken met u mee.

expertise over het exportproces

Dankzij jarenlange ervaring weet Lapack Export precies op welke plekken in uw exportproces nog kleine verbeteringen te behalen zijn.

vestigingen in de buurt

Omdat wij op verschillende locaties in binnen- en buitenland gevestigd zijn, kunt u altijd snel bij ons terecht. Net zo lief komen we naar u.

vooraadbeheer

Een belangrijk onderdeel van het exportproces is het beheer van voorraden. Lapack Export is specialist in die schakel van de exportketen.

zoekt u een partner voor uw exportproduct?

onze expertise – uw voordeel

Als expert op het gebied van verpakking, transport en voorraadbeheer, kijkt Lapack graag met u mee. Samen ontdekken we hoe uw verpakkingsproces nóg efficiënter kan. Onze specialisten adviseren u op welke plekken in het proces verbeteringen mogelijk zijn. Niet omdat u het niet goed doet, maar omdat het misschien nog nét iets efficiënter kan. Zodat u geld en tijd kunt besparen.

 

Jarenlange ervaring in het verpakken en transporteren van alle soorten goederen hebben van Lapack een expert gemaakt en die expertise zetten we graag in voor u. Misschien kunt u toe met minder verpakkingsmateriaal, misschien is het handig de volgorde in het verpakkingsproces aan te passen, misschien bent u voordeliger uit door over te stappen op een ander materiaal. Onze specialisten weten het.

uur investeren

minder verpakkingsmateriaal

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

besparen op materiaal

Als expert op het gebied van logistieke oplossingen en exportvraagstukken, kijken we graag met u mee. Dat deden we al bij veel klanten en zo ontdekten we dat de processen hier en daar nog net iets efficiënter, voordeliger of sneller ingericht konden worden. Daar wordt u blij van!

Alle diensten op één plek, één winkel waar je alles kunt vinden. Lapack Export noemt zichzelf graag een one stop-shop. U wilt een machine, een product of een andere vracht op een plek in het buitenland hebben? Wij regelen alles. Van de aanvoer van onderdelen voor uw productie, via opslag en excellent verpakken tot en met de douanepapieren en het transport. Eén adres, alle oplossingen.

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Wat betekent optimization volgens Lapack Export voor mij?

Door de jarenlange ervaring in het proces, weten de specialisten van Lapack Export waar het nog net iets efficiënter kan. We kijken graag met u mee onder de motorkap van uw verpakkingsproces en denken graag mee over verbeteringen die tijd en geld sparen.

Hoeveel kan ik besparen?

Veel ondernemers hebben hun processen rond verpakking, transport en voorraadbeheer goed geregeld. Toch zien onze experts regelmatig manieren om de processen efficiënter te organiseren. En dat kan heel veel tijd en geld schelen. Wilt u weten hoeveel precies? Neem contact op. Wij kijken graag mee.

Hoe optimaliseert Lapack Export onze processen rondom transport?

De specialisten van Lapack Export kijken graag samen met u naar manieren om uw processen rond transport, verpakking en voorraadbeheer te verbeteren. Eerst maken ze een grondige analyse, daarna komen ze met een onderbouwd advies, waarna uw besparing kan beginnen.

Waar vind ik meer informatie over Lapack Export Optimization?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412 437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!