+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

packing op locatie

verpakkingen die van elk transport veilig vervoer maken

wij zijn specialist in

inpakken op locatie

Om onnodige vervoerskosten en tijd te besparen, komen we graag naar u toe om uw vracht efficiënt en veilig te verpakken.

veelzijdig en op maat

De specialisten van Lapack Export hebben zo veel ervaring in het verpakken, dat ze altijd met een goede oplossing komen.

uw wensen, onze oplossingen

Elke vracht verdient de beste verpakking. Samen met u ontwerpen we de verpakking die het best bij uw vracht én bij u past.

speciale afwerking

Lapack Export heeft een waaier aan speciale mogelijkheden. Van wieltjes en grepen tot stempels en logo’s. Wij maken wat u wilt.

zoekt u een partner voor uw exportproduct?

uw product veilig de deur uit

Lapack is specialist in het verpakken van machines en producten zodat die veilig op transport kunnen. Dat doen onze specialisten graag met ons milieu-gecertificeerd hout. Ze hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van kisten en kratten die van elk transport veilig vervoer maken. Niet voor niets is Lapack regelmatig betrokken bij bijzondere transporten van waardevolle voorwerpen.

De veelzijdigheid van Lapack als het aankomt op packaging is een belangrijke reden waarom veel klanten voor ons kiezen. Wij maken kratten en kisten exact op maat, het liefst bij u op locatie, zodat de te verpakken goederen niet nodeloos op transport hoeven. Dat doen we in de houtsoort, het design en de kleur die bij u past.

bijzondere transporten

onopgeloste problemen

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

Logo’s, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijsogen, insealen, schok- en vochtindicatoren

Lapack Export verwerkt vurenhout, berkenhout, eikenhout, betonplex en multiplex in de verpakkingen, geheel afhankelijk van uw eisen en wensen. Onze specialisten bespreken graag welk type materiaal het meest geschikt is voor het transport van uw product. Uiteraard kunnen wij uw kratten of speciale verpakkingen voorzien van een logo, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijsogen, schok- en vochtindicatoren. Insealen van uw producten behoort ook tot de mogelijkheden om zo mogelijke waterschade te beperken.

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

60 jaar maatwerk

Het verpakken van producten zit Lapack Export in de genen. De fabricage van op maat gemaakte bekistingen doen we al zo’n zestig jaar. En elk jaar werden we er beter in. Vandaag de dag komen we graag bij u langs om speciaal voor uw vracht de beste verpakking te maken, op uw locatie. Zodat uw product verzekerd is van de beste bescherming en u van de hoogste kostenefficiëntie.

FAQ

Welk materiaal gebruikt Lapack voor packing?

Lapack verwerkt vurenhout, berkenhout, eikenhout, betonplex en multiplex in de verpakkingen, geheel afhankelijk van uw eisen en wensen. Uiteraard kunnen wij uw verpakkingen voorzien van een logo, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijsogen, schok- en vochtindicatoren.

Waarom moet ik voor Lapack Export kiezen voor ons product?

U wilt dat uw product in topconditie op de plek van bestemming arriveert. Met packing van Lapack beschermt u uw product tegen onder meer schokken, schuiven en waterschade. Jarenlange ervaring leerde de experts van Lapack wat de beste materialen en manieren van verpakken zijn om u te helpen.

Garandeert Lapack optimale omstandigheden tijdens het transport?

Om de beste service te kunnen bieden, bespreken onze specialisten nauwgezet met u door wat uw wensen en doelen zijn. Op basis daarvan ontwerpen zij de perfecte exportkist die ze naar wens op uw locatie om uw product bouwen.

Waar vind ik meer informatie over jullie Packing diensten?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412 437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!