+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

transport in topconditie

Veilig, duurzaam en kosteneffectief de wereld over

onze transport oplossingen

de laatste schakel

Het veilige en kostenefficiënte transport van uw vracht is essentieel voor u. Wij snappen dat en weten hoe het werkt.

tijdige levering

Wij kennen de wereld van douanedocumenten, exportpapieren en wat er nog meer bij komt kijken. Zodat we onze afspraken kunnen nakomen.

ontzorgen staat voorop

Wij snappen dat u zich met uw kernactiviteiten wilt bezighouden. Wij nemen u het hele exportproces uit handen.

jarenlange ervaring met stuwen

Tijdens het transport staat de veiligheid van uw vracht voorop. Onze specialisten weten hoe ze moeten stuwen om die veiligheid te garanderen.

gebruik maken van onze expertise?

opslaan, verzenden, documenteren, inklaren

Transport is de laatste schakel in de keten van opdracht naar levering. En wel een heel belangrijke schakel. Uw product moet in topconditie aankomen zodat uw klant tevreden is. Lapack is expert in dit deel van de keten. Wij weten hoe uw product op de veiligste, duurzaamste en meest kosteneffectieve manier de wereld over kan.

 

Tijdige leveringen kunnen we garanderen vanwege onze interne transportlijnen. Ontzorging staat ook hier voorop. We kunnen uw producten opslaan voor verzending, de orders verzamelen, de exportdocumentatie regelen en het inklaren voor onze rekening nemen.

Stuwen is bij elk transport belangrijk. Stuwen is het op de juiste manier vastzetten van de lading in containers en op flatracks. De specialisten van Lapack weten door hun jarenlange ervaring precies hoe dat veilig, kosteneffectief en efficiënt kan.    

fases in export

aanspreekpunt

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

onderweg met de juiste papieren

U wilt dat uw vracht duurzaam, veilig en netjes de plaats van bestemming bereikt. Wij regelen dat. Het transport klinkt misschien als een eenvoudige dienst, maar er komt flink wat bij kijken. Essentieel is dat het stuwen – het vastzetten van de vracht – goed gebeurt.

Lapack Export heeft een gespecialiseerd team om dat voor u te regelen. Uw transport in vertrouwde handen.

Wilt u weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw transport?

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Welke garanties biedt Lapack Export?

Lapack Export beschikt over uitstekende interne transportlijnen, zodat we tijdige leveringen kunnen garanderen. Omdat we ook de organisatie van exportdocumentatie en douanezaken op ons nemen, is efficiëntie op dat terrein gegarandeerd. 

Welke onderdelen van het transport kan Lapack mij uit handen nemen?

Lapack Export ontzorgt u geheel. Wij zorgen ervoor dat uw product veilig, duurzaam en kostenefficiënt zijn bestemming bereikt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het organiseren van efficiënte transporten, inclusief administratie en exportdocumentatie.

Hoe gaat Lapack te werk?

Om het transport van uw product zo goed mogelijk te organiseren, gaan we eerst met u om tafel. We analyseren uw wensen en doelen en ontwerpen het ideale transportproces voor uw product. Tijdens het transport zorgen onze specialisten voor de perfecte stuwing van uw zending.

Waar vind ik meer informatie over Transport?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!