+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

warehousing

een perfecte oplossing voor uw supply chain management

wij zijn specialist in

wij slaan alles voor u op

Voor de meest efficiënte en veilige export van uw vracht nemen wij de opslag ervan voor onze rekening.

ontzorging

U houdt zich bezig met uw kernactiviteiten, wij regelen alles wat er bij de vervoer van uw vracht komt kijken.

oplossing voor uw supply chain management

De logistiek binnen uw productieproces is essentieel. Onze warehousing-diensten bieden u de mogelijkheid efficiënter te werken.

combinatie met goods dispatching

Omdat Lapack Export ook specialist is in goods dispatching, hebben wij alle instrumenten om uw logistieke proces verder te helpen.

zoekt u een partner voor uw exportproduct?

optimaliseer uw supply chain management

Het uitbesteden van uw logistieke proces biedt u veel voordelen. U richt zich op uw core business, terwijl wij zorgen voor de zaken die daar niet toe behoren, maar wel essentieel zijn voor uw productieproces. Het opslaan van uw producten en materialen is zo’n voorbeeld. Lapack Export doet dat graag en goed. Gecombineerd met onze expertise op het gebied van goods dispatching, bieden wij u een perfecte oplossing voor uw supply chain management.

 

Met Lapacks diensten op het gebied van warehousing heeft u het gereedschap in handen om de logistiek in uw productieproces efficiënt te regelen. Onze specialisten vertellen u graag precies hoe.

just in time delivery

productie- en opslagruimte

Aandacht voor omgeving

Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van speciaal beheerde, hernieuwbare plantages die voldoen aan ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Op locatie

Uw weg-, lucht en zeevracht kan op locatie worden verpakt. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.

Optimale bescherming

Bij Lapack Export is de optimale bescherming van uw vracht altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

opslag en export

Opslag van uw producten is vaak essentieel om de export ervan zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Lapack Export help al jaren klanten met de opslag van hun producten, van groot tot klein. Zo kan de productie gewoon doorgaan en kunnen de specialisten van Lapack Export werken aan de meest duurzame, veilige en kostenefficiënte export ervan.

Benieuwd welke mogelijkheden we u kunnen bieden?

specifieke wensen? Bel ons:

+31(0) 599 41 24 37

uw exportvraag in goede handen

Achter het exporteren van uw product gaat een hele wereld schuil. Verpakken, transporteren, stuwen, opslaan, douanepapieren regelen en nog veel meer. Dat hoeft u allemaal niet te weten, u wilt alleen dat uw product of machine veilig, kostenefficiënt en zo duurzaam mogelijk op de plek van bestemming komt. Geen punt. Dat regelen wij voor u. En mocht u toch geïnteresseerd zijn, dan leggen we het graag uit.

FAQ

Welke faciliteiten biedt Lapack Export?

Lapack beschikt over voldoende ruimte om uw producten voor verzending op te slaan. Wij zijn experts in het efficiënt organiseren van de hele supply chain, waarin warehousing vanzelfsprekend een belangrijke rol speelt.

Waarom zou ik warehousing uitbesteden?

Uw hele supply chain management zo veilig, duurzaam en kostenefficiënt mogelijk regelen. Dat is waar Lapack Export voor staat. Warehousing is een belangrijk onderdeel van de supply chain dat door de specialisten van Lapack Export perfect georganiseerd wordt. Zo kunt u uw aandacht richten op uw core business.

Hoe gaat Lapack Export te werk?

Nadat we in kaart hebben gebracht wat uw wensen en uitdagingen zijn, ontwikkelen we de meest efficiënte oplossing. We analyseren waar we het beste uw producten kunnen opslaan en hoe de rest van de supply chain er idealiter uitziet.

Waar vind ik meer informatie over Warehousing door Lapack Export?

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@lapackexport.eu of op 0599 412 437. Neemt u gerust contact op, we denken graag met u mee!