+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export Packaging: veilig en goed beschermd transport

Lapack is marktleider op het gebied van export packaging, pallets, kisten en kratten. We leveren verpakkingen in alle soorten en maten en we zijn expert in export packaging. Van skids, exportkisten en speciaal verpakkingen, tot kratten en andere houten productdragers. We maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten, naast de standaardproducten zoals europallets, systeempallets, chemicaliënpallets, en export packaging.

Export packaging – kisten

Exportkisten zijn een ideale verpakkingen voor het transport van grote, omvangrijke en vaak zware goederen. De stevige kisten zijn geschikt voor het vervoer over de weg, over het water, maar ook voor transport door de lucht. Alle speciale verpakkingen en exportkisten voldoen aan de vereiste normen; ze zijn van hoge kwaliteit en zeer robuust. Wij kunnen op maat verpakken voor én uiteraard leveren wij ook alle verpakkingen in standaardmaten.

Pluspunten export packaging

  • Goed beschermd
  • Veilig vervoer
  • Op maat gemaakt
  • Kisten af te sluiten met deksel
  • Bestand tegen flinke klappen

Speciaal op maat gemaakt

Lapack blijft, als een van de grootste spelers op de pallet markt, gericht op innovatie. Daarom steekt het bedrijf veel tijd en energie in speciale projecten; zo dat iedere branche bij ons terecht kan voor speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. We bekisten bijna alles; van schilderijen tot megamachines. Ook ligt onze focus op de complete ontzorging van bedrijven bij het organiseren van de export van hun producten. Van export packaging; het vullen en vervoeren van containers, tot het contact tussen de brokers; zó dat het hele proces soepel en zorgeloos verloopt.

Bij het ontwikkelen van export packaging kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout.  Al het hout komt uit gecertificeerde bossen en we kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat. Uiteraard is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf).

 Afwerking verpakkingen voor export

Lapack kan uw export packaging voorzien van een logo, speciale kleur of een andere unieke markering, zodat uw export verpakkingen direct wordt herkend in de logistieke keten. Om er zo voor te zorgen dat het verlies van uw pallets en kisten geminimaliseerd wordt.

Het kan nodig zijn de exportgoederen te verpakken in een aluminium vacuümzak, om condensvorming te voorkomen bij transport naar een tropisch land. De lucht wordt uit de zak gezogen, zodat het product vacuümverpakt is.

Om tijdens het transport de producten droog te houden, kunnen er zakjes met dry seeds mee verpakt worden. Die zakjes trekken alle vocht uit de omgeving aan, zodat er geen condensvorming ontstaat.

Door producten te verpakken in VCI-folie, bescherm je ze tegen roest.

Goederen die wel tegen stof en vocht beschermd moeten worden, maar niet tegen corrosie, kunnen worden verpakt in krimpfolie. Met een föhn wordt het materiaal vervolgens verhit, zodat het strak om het product krimpt; dit wordt wrapping genoemd.

Zo zijn er tal veel verschillende export packaging mogelijkheden die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben; Lapack heeft deze allemaal in huis; wij zijn dé pallet leverancier op maat.

Offerte Aanvragen

Export PackagingExport PackagingExport PackagingExport Packaging

sitemap

Lees meer over: