+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export Packing: hoge kwaliteit en goed beschermd transport

Lapack is dé marktleider op het gebied van export packing, pallets, speciaal verpakkingen, kisten en kratten. In alle soorten en maten leveren we verpakkingen en we zijn expert in export packing. Van kratten en andere houten productdragers tot skids, exportkisten en speciaal verpakkingen. We maken, naast de standaard producten zoals systeempallets, europallets, chemicaliënpallets en export packing ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten.

Export packing – robuust

Exportkisten zijn ideaal als verpakkingen voor het transport van zware, grote en omvangrijke goederen. Deze stevige kisten of kratten zijn gemaalt voor het vervoer door de lucht, over de weg of over het water. Alle exportkisten en speciale verpakkingen voldoen aan de vereiste normen; ze zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. Wij kunnen op maat verpakken én alle verpakkingen in de standaardmaten leveren.

Pluspunten Export Packing

  • Kisten af te sluiten met deksel
  • Bestand tegen flinke klappen
  • Goed beschermd
  • Veilig vervoer
  • Op maat gemaakt

Op maat gemaakt – specials

Lapack is, juist als een van de grootste spelers op de pallet markt, gericht op innovatie. Het bedrijf steekt veel tijd en energie in speciale projecten; iedere branche kan bij ons terecht kan voor op maat gemaakte en speciaal voor hen ontworpen producten. We bekisten van schilderijen tot megamachines; bijna alles! Het complete ontzorgen van bedrijven bij het organiseren van de export van hun producten; hier ligt steeds meer onze focus. Export packing; het verpakken, organiseren en het vullen en vervoeren van containers, tot het contact tussen de brokers; op zo’n manier dat het hele proces zorgeloos en soepel verloopt.

Bij het ontwikkelen van verpakking voor export packing kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; multiplex, betonplex, berkenhout, eikenhout of vurenhout.  Al ons hout komt uit bossen die gecertificeerd zijn; en we kunnen de houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat. LAPACK is een PEFC gecertificeerd bedrijf.

 Verpakkingen afwerken voor export

Lapack kan uw verpakking voorzien van een logo, andere unieke markering of een speciale kleur, zodat uw export packing goed wordt herkend in de logistieke keten. Zó kun je er voor zorgen dat het verlies van uw kisten en pallets geminimaliseerd blijft.

Het kan nodig zijn de exportgoederen in een aluminium vacuümzak te verpakken, om condensvorming te voorkomen tijdens transport naar een tropisch land. De lucht wordt uit de zak gezogen, zodat het product vacuüm verpakt wordt. Er kunnen zakjes met dry seeds mee verpakt worden, om tijdens het transport de producten droog te houden. Deze zakjes trekken de vocht uit de omgeving aan, zodat er geen condensvorming ontstaat.

Door producten te verpakken in VCI-folie, worden ze beschermd tegen roest.

Goederen die wel tegen vocht en stof beschermd moeten worden, maar niet tegen corrosie; kunnen worden verpakt in krimpfolie. Het materiaal wordt vervolgens verhit met een föhn; zodat het strak om het product krimpt. Dat wordt wrapping genoemd.

Zo zijn veel verschillende exort packing mogelijkheden, met elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben; Lapack heeft deze als dé pallet leverancier allemaal in huis.

Offerte Aanvragen

Export PackingExport PackingExport PackingExport Packing

sitemap

Lees meer over: