+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export verpakkers; een oplossing voor al uw export verpakkingen

Export verpakkers; dat zijn we in hart en nieren bij Lapack. In 1962 startte het bedrijf met de productie van aardappelkiemkistjes. Die productie groeide door de jaren heen uit tot het huidige Lapack dat allerlei verpakkingsoplossingen produceert. We zijn echte export verpakkers maar produceren ook veel voor gebruik op de Nederlandse markt. Ruim 220 medewerkers werken vanuit de productievestigingen in Foxhol, Gorredijk, Marsberg en Aalter en ons hoofdkantoor in Musselkanaal voor klanten in heel Europa. Vanuit die vestigingen voorzien wij onze klanten van hoogwaardige logistieke producten en diensten. Het brede scala aan diensten en adviezen en de kwaliteit van onze producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in nauwe samenwerking met onze klanten. Zo hebben wij de afgelopen decennia een stabiele basis aan kennis kunnen opbouwen wat Lapack tot uw betrouwbare partner op logistiek gebied maakt. Als echte export verpakkers vinden wij innovatie heel belangrijk. Zo zijn we continue op zoek naar verbeteringen die weer toegepast kunnen worden in onze producten. Alles om nog beter en efficiënter te kunnen verpakken en verzenden. Aardappelkisten maken wij nog steeds en juist daar wisten wij een revolutionaire verbeterde hoekstijl in de A-box te ontwerpen. Dat is nu de nieuwe standaard in aardappelkisten. Door het verbeterde ontwerp is de A-box bewezen sterker en levert zij door haar sluitende ontwerp een bijdrage aan het verminderen van lekverliezen bij het beluchten van kisten.

 

Assortiment Lapack export verpakkers

Welke producten hebben wij als export verpakkers in ons assortiment? Naast transportkisten maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers. Natuurlijk ontbreken de welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen niet in ons aanbod. Speciaal aangepaste en op maat gemaakte transportkisten of houten kratten of andere verpakkingen maken wij op uw verzoek voor al uw exportzendingen.

Transportkisten worden erg veel gebruikt voor de export (wellicht zelfs het meest gebruikt). Deze kisten kunnen in bijna iedere gewenste afmeting gemaakt worden en bieden optimale mogelijkheden om goederen veilig en goed beschermd te verpakken en te verzenden. Als export verpakkers leveren wij bij Lapack transportkisten voor de export aan veel verschillende opdrachtgevers. Het heeft onze voorkeur om al tijdens het productieproces van de goederen betrokken te worden zodat wij de meest optimale transportkisten kunnen ontwerpen en maken terwijl onze opdrachtgever de goederen produceert. Zo kunnen wij de verpakking en verzending optimaal afstemmen op de productie. Als echte export verpakkers maken wij al onze verpakkingen zelf in onze vestigingen. Naast het maken van verpakkingen kunnen wij ook opslag en transport voor u verzorgen. Wij kunnen zelfs op uw locatie de vracht voor u verpakken om extra transport en tijd te besparen. U ziet, echte export verpakkers als Lapack helpen u bij het hele proces.

Heeft u regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en duurzame wijze wilt verpakken en verzenden dan hebben de export verpakkers van Lapack ongetwijfeld de oplossing voor u!

Lapack export verpakkers werkt met duurzame houtsoorten
Lapack is goed in op maat gemaakte houten verpakkingen voor uw exportzendingen. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw transportkisten, kratten of andere export verpakking kunnen wij voor u maken. Zoals u van betrouwbare export verpakkers mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. U heeft de keus uit verschillende houtsoorten zoals multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikt houtsoort voor uw vracht. Lapack export verpakkers is PEFC gecertificeerd. Die certificering houdt in dat wij alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn van hernieuwbare en speciaal beheerde plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

Om uw export vracht extra herkenbaar te maken in het logistieke proces kunnen wij uw verpakkingen een speciale kleur geven of bijvoorbeeld uw logo erop branden of verven. Bij Lapack export verpakkers kan (bijna) alles om uw vracht zo goed en veilig mogelijk te verpakken en te verzenden.

Offerte Aanvragen

Export verpakkersExport verpakkersExport verpakkersExport verpakkers

sitemap

Lees meer over: