+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export verpakking: uw producten goed beschermd op transport

Lapack is marktleider pallets en heeft alles op het gebied van export verpakkingen, kisten, pallets, en kratten. We zijn expert in export verpakking en leveren verpakkingen in alle soorten en maten en. Van exportkisten, skids, kratten en speciaal verpakkingen tot grote en kleine houten productdragers. Lapack maakt ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten, naast de standaardproducten zoals de europallets, chemicaliënpallets systeempallets, en export kisten.

Export verpakking – kratten en kisten

Exportkratten, en kisten zijn ideale verpakkingen voor het transport van grote, zware en vaak omvangrijke goederen. De degelijke kratten zijn geschikt voor het transport door de lucht, over de weg, maar ook voor vervoer over het water. Alle exportkisten en speciale verpakkingen voldoen aan de vereiste normen; ze zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. Lapack kan op maat verpakken en uiteraard leveren wij ook alle verpakkingen in de bestaande standaardmaten.

Pluspunten export verpakking

  • Kisten af te sluiten met deksel
  • Op maat gemaakt
  • Goed beschermd
  • Veilig vervoer
  • Bestand tegen flinke klappen

Specials en op maat

Lapack is, als een van de grotere spelers op de markt voor pallets, gericht op innovatie. Zo steekt het bedrijf veel tijd en energie in speciale projecten; we bekisten bijna alles; van schilderijen tot megamachines; zodat iedere branche bij ons terecht kan voor op maat gemaakte producten. Ook focussen wij ons meer en meer op het “ontzorgen” en organiseren wij het hele proces van de export van uw producten. Van export verpakking tot het vullen en vervoeren van containers, van het contact tussen de brokers tot alle logistieke papieren; zó dat het hele proces zorgeloos en soepel verloopt.

Gecertificeerd hout

Voor het ontwikkelen van uw export verpakking kunnen we kiezen uit verschillende houtsoorten; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout.  Uiteraard is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf. We kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat en al ons hout komt uit gecertificeerde bossen.

 Afwerking export verpakking

Om er zo voor te zorgen dat het verlies van uw pallets en kisten minimaal zal zijn, kan Lapack uw export verpakking voorzien van een unieke markering, zoals een logo of speciale kleur, zodat uw export verpakkingen direct wordt herkend in het logistieke proces.

Indien condensvorming kan ontstaan, bijvoorbeeld bij het transport naar tropische landen, kan het nodig zijn de goederen te verpakken in een aluminium vacuümzak, vervolgens wordt de lucht uit de zak gezogen, zodat het product vacuümverpakt wordt.

Om tijdens het transport de producten droog te houden, kunnen er zakjes met “dry seeds” mee-verpakt worden. Deze zakjes trekken vocht uit de omgeving aan, zodat er geen condensvorming ontstaat.

Om uw producten tegen roest te beschermen, worden ze verpakt in VCI-folie.

Goederen die wel tegen stof en vocht beschermd moeten worden, maar niet tegen corrosie, kunnen worden verpakt in krimpfolie. Met een föhn wordt het materiaal verhit, zodat het folie strak om het product krimpt; dit wordt “wrapping” genoemd.

Lapack; dé pallet leverancier op maat, heeft veel verschillende export verpakking opties met elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben; voor iedere vraag een oplossing!

Offerte Aanvragen

 

Export verpakkingExport verpakkingExport verpakkingExport verpakking

sitemap

Lees meer over: