+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export verpakkingen; voor veilig en goed beschermd internationaal vervoer

Export verpakkingen voor exportzendingen in alle soorten en maten, daarvoor moet u bij Lapack zijn. Wij leveren pallets, exportkistenskids en speciaal verpakkingen maar ook kratten en andere houten productdragers. Hebt u een aangepaste of op maat gemaakte verpakking nodig? Ook die maakt Lapack. Daarnaast leveren wij de welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en export verpakkingen.

 

Export verpakkingen en exportkisten

Wilt u grote, en vaak zware goederen, exporteren dan zijn exportkisten de ideale verpakking. Deze sterke en degelijke kisten zijn geschikt voor het vervoer over de weg, door de lucht of over het water. Al onze exportkisten en speciale verpakkingen zijn erg robuust en ze zijn perfect in design. Uiteraard voldoen ze aan de vereiste normen.

Export verpakkingen; alle pallets, kisten en kratten kunnen in standaard maten geleverd worden of op maat gemaakt worden. Wat zijn redenen om goede export verpakkingen te gebruiken?

  • Uw goederen worden veilig en beschermd vervoerd
  • Wij maken de verpakkingen op maat
  • De export verpakkingen zijn robuust en bestand tegen flinke klappen
  • De kisten zijn veilig af te sluiten met deksel

Dus, wilt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en beschermd bij uw klant of afnemer aan komen, kies dan voor een oplossing van Lapack voor uw export verpakkingen.

 

Op maat gemaakte export verpakkingen

Eén van de dingen waar Lapack gespecialiseerd in is zijn op maat gemaakte export verpakkingen. Wij kunnen eigenlijk elke gewenste uitvoering van uw export verpakkingen maken voor uw exportzendingen. Daarbij rekening houdend met de afmetingen, gewenste kleuren, design en type materiaal. Wij kunnen verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag welke houtsoort het meest geschikt is voor uw export verpakkingen en natuurlijk houden wij rekening met uw specifieke wensen of voorkeur. Zoals u van ons mag verwachten is Lapack een PEFC gecertificeerd bedrijf. Al het door ons geleverde hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking zelfs leveren met een ISPM15 certificaat.

 

Identificatie en afwerking van export verpakkingen

Door uw export verpakkingen te voorzien van individuele brandmerken kunnen we ervoor zorgen dat ze direct wordt herkend in de logistieke keten. Op die wijze minimaliseren wij het verlies van uw pallets en kisten. Naar wens kunnen ook uw logo op de verpakking verven of branden, de kist of pallet kleuren, of een andere unieke markering aanbrengen. Alles voor een optimale herkenning.

Wij kunnen uw producten insealen om waterschade te voorkomen en we kunnen uw speciale verpakkingen en kisten afwerken met bijvoorbeeld handvaten, hijsogen, wielen, vochtindicatoren.

 

Over Lapack

In 1962 startte de heer H. Scholte met de productie van aardappelkiem kistjes. Daarmee werd de basis gelegd voor het huidige Lapack, een volwaardig technologisch palletproductiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke hulpmiddelen.

Op basis van organische groei en bedrijfsovernames hebben de ontwikkelingen van het bedrijf plaatsgevonden. De heer J. Laning nam op 1 januari 2007 het bedrijf over. Hij heeft zich ingezet om de producten verder te innoveren en het bedrijf internationaal op de kaart te zetten.

In 2013 werd de heer J. Drees mede-eigenaar. Mede onder zijn visie is Lapack zich gaan toespitsen op productoptimalisatie en kwaliteitsverbetering. Met de overname van Messendorp in Foxhol en De Jong Pallets in Gorredijk heeft het bedrijf haar positie in het noorden van Nederland versterkt. Door de oprichting van LAPACK BVBA in Aalter (België) en LAPACK GmbH in Marsberg (Duitsland) is er duidelijk gestalte gegeven aan de internationale ambities van de LAPACK Groep.

 

 Lapack & Duurzaamheid

Lapack streeft naar duurzaamheid en daarom hergebruiken wij pallets zo vaak als mogelijk is. Daarbij moeten de houten export verpakkingen die wij verkopen en produceren zo goed mogelijk passen bij de wensen van onze klanten. Om die reden denken we mee over EDI oplossingen, retourstroom management, reductie van het aantal vervoersbewegingen, productoptimalisatie, JIT leveringen en optimalisatie van afnamehoeveelheden. Oude pallets worden voor nieuwe klanten ingezet nadat ze compleet gerepareerd zijn. Afhankelijk van uw logistieke toepassing kunt u dus een keus maken uit verschillende soorten gebruikte pallets. Wij leveren ze in de categorie licht, halfzwaar en zwaar. Wij profileren ons bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom voor export verpakkingen.

 

Offerte Aanvragen

Export verpakkingenExport verpakkingenExport verpakkingeninfoliën exportproducten

sitemap

Lees meer over: