+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export vlonders; zware ladingen goed beschermd en veilig vervoerd

Export vlonders worden meestal gebruikt voor het versturen van de zwaardere producten, zoals machines, grote off shore onderdelen of rvs tanks. Aan de hand van de afmetingen, gewicht en specifieke vormen van het te vervoeren product wordt bepaald wat voor soort vlonder of skid er gebruikt wordt.

Alle houten vlonders kunnen op maat gemaakt worden en volgens de ISMP 15 norm geleverd worden.

 Lapack is marktleider op het gebied van pallets, kisten, kratten en speciaal verpakkingen. Van skids, exportkisten, export vlonders en speciaal verpakkingen; naast de vele standaard producten, zoals Euro pallets maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten.

 

De standaard producten die we leveren:

  • Wooden Cases & Crates,
  • Export Packing & Forwarding
  • Euro Pallets (linkje naar Europallets
  • Chemical Pallets
  • High-tech & Special Pallets
  • All-round Pallets

 

Export verpakkingen

Wij kunnen verpakken voor export op maat én uiteraard leveren wij ook alle standaard maten en verpakkingen.

Voordelen van export vlonders:

  • Op maat gemaakt
  • Veilig en beschermd vervoer
  • Robuust; bestand tegen flinke klappen

 

Export vlonders op maat

Als een van de grootste spelers op de pallet markt, blijven we gericht op innovaties. We steken we veel energie en tijd in speciale projecten;  we bekisten van alles. Van schilderijen  tot megamachines. Ook bieden we de complete ontzorging van bedrijven qua de export van hun producten.

Afhankelijk van de afmetingen, type materiaal, design en gewenste kleuren, kunnen we elke gewenste uitvoering verpakkingen maken voor het verpakken voor export, ook voor export vlonders. Daarbij kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout.

Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat Vanzelfsprekend is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf.Dit geldt uiteraard ook voor export vlonders.

 

 Afwerking en identificatie

Door bij het uw verpakking te voorzien van uw logo, unieke markering of speciale kleur, kan  Lapack er voor zorgen dat het verlies van uw pallets en kisten geminimaliseerd wordt, omdat uw export verpakkingen direct wordt herkend in de logistieke keten.

Het kan nodig zijn de export goederen te verpakken in een aluminium vacuümzak, bij transport naar een tropisch land. Door de lucht uit de zak te zuigen, wordt het product vacuüm verpakt is; hierdoor condensvorming voorkomen wordt.

Om tijdens het transport het product droog te houden kunnen er zakjes met seed dry mee verpakt worden. Condensvorming wordt voorkomen, doordat die zakjes alle vocht uit de omgeving aantrekken. Om corrosie te voorkomen, kunnen producten worden verpakt in VCI, folie.

Om goederen te beschermen tegen stof en vocht, kunnen ze worden verpakt in krimpfolie; met een föhn wordt het materiaal verhit, waarna zodat het folie strak om het product krimpt; dit wordt wrapping genoemd.

Elk product heeft een eigen specifieke manier van verpakken voor export nodig; of het een pallets, kisten of export vlonders zijn, Lapack heeft dit allemaal in huis; wij zijn dé pallet leverancier op maat.

Offerte Aanvragen

Export vlondersExport vlondersExport vlondersExport vlonders

sitemap

Lees meer over: