+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Export zadels voor vervoer van pijpen en buizen

Lapack maakt export zadels op basis van uw wensen en specificaties. Het type zadel dat gebruikt zal worden, hangt sterk af van het te vervoeren product. De afmetingen, het gewicht en de vorm van het te vervoeren product bepalen het type zadel. Ook zal er bepaald worden hoe en op welke plek het product moet worden ondersteund om beschadigingen te voorkomen tijdens het transport. Op basis van deze gegevens wordt besloten of er een hol of massief zadel wordt geproduceerd en welk materiaal er gebruikt zal worden. Ook kunnen er rubberen matten worden gebruikt, om het product krasvrij te vervoeren. Uiteraard maken wij gebruik van hout dat aan de ISPM 15 norm voldoet.

 

Export zadels van gecertificeerd hout

Lapack is een PEFC gecertificeerd bedrijf, ons hout komt uit gecertificeerde bossen. We kunnen, desgewenst pallets, maar ook export zadels leveren met een ISPM15 certificaat.

Lapack streeft er naar een pallet zo vaak mogelijk her te gebruiken; Oude pallets (link pallet markt) worden compleet gerepareerd en vinden daarna hun weg naar nieuwe klanten. Bewust profileren we ons in de markt van de zogenaamde retourstroom. Gebruikte Euro-pallets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van licht, tot halfzwaar of zwaar. Afhankelijk van uw transport behoefte hebben wij een gebruikte pallet voor u beschikbaar.

wij kopen uw overbodige pallets graag in; samen met onze klanten dragen wij bij aan het verduurzamen van de logistieke keten. Wij geven uw pallet een verantwoord tweede leven dankzij onze geavanceerde sorteerlijn en met onze jarenlange expertise.

 

Betrouwbare en service gericht

Vanaf de start in 1962 heeft LAPACK  veel kennis opgedaan op het gebied van kisten, speciaal verpakkingen, pallets, kratten, lastdragers en andere houten productdragers en logistieke hulpmiddelen, zoals ook de export zadels en holblokken. Gecombineerd met toepassingservaring en branche specifieke kennis zijn we daardoor uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Lapack is een zeer grote speler op de palletmarkt, en we specialiseren ons meer en meer in maatwerk. Dat gaat van export zadels, pallets, kratten, en kisten tot hele bekistingen van bijzondere vrachten. We maken deze op de locatie waar de vracht is, wat het voor onze klanten ideaal maakt “Met Lapack willen we de kant van servicegerichtheid op”.

 

Transport en ontzorgen

Als pallet leverancier ontzorgen wij bedrijven compleet bij de export gedurende het gehele logistieke proces. Bij ons op locatie maken we export kratten, kisten, export zadels of pallets op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd, maar we kunnen ook verpakkingsonderdelen maken en het product vervolgens bij de klant op locatie inpakken. Lapack regelt het contact met brokers en organiseert het transport, de container(s), het verpakken en labelen van de producten, het vullen de container(s), zorgen voor de douane- en exportdocumentatie; We kunnen de klant compleet ontzorgen van A tot Z.

Offerte Aanvragen

 

export zadelsexport zadelsexport zadelsexport zadels

sitemap

Lees meer over: