+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Exporteren container: zorg uit handen.

Exporteren container; Lapack neemt uw zorg uit handen. Pallet leverancier Lapack is marktleider op het gebied van speciaal verpakkingen, kisten en pallets. We zijn expert in verpakken voor export en leveren verpakkingen in alle soorten en maten. Van kratten tot exportkisten, skids en speciaal verpakkingen.

 

Exporteren container & ontzorgen export

Als pallet leverancier ontzorgen wij bedrijven compleet bij exporteren container,  gedurende het gehele logistieke proces. Op onze locatie maken we export kratten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd. Of we maken verpakkingsonderdelen en vervolgens wordt het product op locatie bij de klant ingepakt. Lapack kan de klant ook compleet ontzorgen tijdens het logistieke proces, van A tot Z.

Gezamenlijk wordt bekeken wat er getransporteerd moet worden en hoe het op de plaats van bestemming moet aankomen. Lapack maakt vervolgens een plan. De onderdelen die we kunnen verzorgen voor exporteren container:

  • Regelen van de containers
  • Verpakken en labelen de producten
  • Vullen van de containers
  • Zorgen voor de douane- en exportdocumentatie
  • Regelen het transport
  • Contact leggen met de broker van de ontvangende partij, via onze eigen broker

Als de klant ervoor kiest om zich compleet door Lapack te laten ontzorgen, scheelt hem dat heel veel tijd en rompslomp. Er komt namelijk nogal wat bij kijken om een product middels exporteren container op de plaats van bestemming te krijgen.

Verpakken en stuwen bij exporteren container

Het verpakkingsmateriaal dat gebruikt wordt, is afhankelijk van de producten zelf. Bij een printer wordt, om krassen te voorkomen, met schuimfolie en andere zachte materialen gewerkt. Terwijl bij een grote ijzeren constructie, zoals een transportband, hout gebruikt wordt.

Om alles goed in de container te krijgen moet deze gestuwd worden. Als er bijvoorbeeld een kist in een container gezet wordt met loze ruimte om zich heen; dan wordt deze met stuwhout, spanbanden, of schuimplastic klemgezet in de container. Dit heet stuwen. Dit kan ook met pallets en losse onderdelen; al dan niet beschermd met karton, plastic of folie.

 

Support van broker

Exporteren container: Als de container klaar is voor transport, moet er nog het nodige geregeld worden. De broker van Lapack weet voor hoeveel waarde er naar de ontvangstlocatie vervoerd wordt. Hij communiceert vanuit Nederland met de broker daar over de vertrek- en aankomsttijden en alle export- en douanedocumentatie wordt vooraf per mail verzonden. Zo kan de broker op de ontvangstlocatie alvast met de douanepost communiceren, zodat er zo min mogelijk vertraging ontstaat, en kosten worden bespaard.

Bij meerdere containers zal per container een factuur met pakbon en paklijst worden gestuurd, waarop exact de waarde van de goederen per container staat vermeld.  Ook voor de verzekering is dit van groot belang.

 

Betrouwbare logistieke partner

Vanaf de start in 1962 heeft Lapack een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kisten, kratten, speciaal verpakkingen, lastdragers en logistieke hulpmiddelen. Gecombineerd met branche specifieke kennis en toepassingservaring zijn we uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied. We specialiseren ons meer en meer in maatwerk.

 

Offerte Aanvragen

Exporteren containerExporteren containerExporteren containerExporteren container

sitemap

Lees meer over: