+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Met exportkisten zijn uw producten tijdens vervoer goed beschermd en veilig

Exportkisten zijn zeer geschikt voor het vervoeren van zware, grote, en omvangrijke goederen. De houten, solide kisten zijn zeer geschikt voor het vervoer over het water, door de lucht of het transport over de weg. Of het nu gaat om één exportkrat, honderden producten, of een speciaal exportproduct; al onze exportkisten en speciale exportverpakkingen voldoen aan de vereiste normen en zijn zeer robuust. Pallet leverancier Lapack is marktleider op het gebied van pallets, verpakkingen en kisten voor export. Onze houten kisten en export kratten worden geleverd in standaardmaten, maar wij zijn ook specialist in verpakkingen die op maat worden gemaakt en complete vervoersoplossingen.

Pluspunten:

  • Snel op te monteren en in elkaar te zetten
  • Robuust, bestand tegen flinke klappen
  • Goede bescherming
  • Exportkisten zijn op maat te maken

 

Verpakkingen op maat – verschillende uitvoeringen

Naast exportkisten produceren we veel speciale exportverpakkingen op maat, naast de standaardproducten. Iedere branche bij ons terecht voor op maat gemaakte en speciaal ontworpen producten. Afhankelijk van het te vervoeren product, het type materiaal, de afmetingen en de kleuren maken wij een krat, kist, pallet of andere verpakking, passend bij uw behoeften en wensen. Het hout waar Lapack mee werkt is: eikenhout, berkenhout, vurenhout, multiplex of betonplex. Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxylaag is aangebracht. Deze epoxylaag vormt een harde en waterdichte laag op het hout.

Exportkisten afwerken

Uiteraard kan Lapack uw kisten, kratten en speciale verpakkingen voorzien van een logo, sluitingen, wielen, scharnieren, veren, schok- en vochtindicatoren, hijsogen en handvaten. Ook kunnen we specifieke verpakkingen toevoegen om het product veilig te vervoeren; afhankelijk van het te vervoeren product en de reis die het aflegt, kunnen we insealen, wrapping, seed dry, VCI-folie of aluminium vacuümzak toepassen.

Identificatie verpakking

LAPACK kan uw pallets, speciaal verpakkingen of exportkisten eenvoudig en snel voorzien van individuele kenmerken; om ervoor te zorgen dat uw verpakking door iedereen binnen de logistieke keten wordt herkend, om zó het verlies van uw pallets zo goed mogelijk te beperken.

We kunnen uw logo in het product branden of erop verven; de pallet geheel kleuren in een kleur naar keuze of een andere markering aanbrengen die uniek is binnen uw organisatie.

The Art of Innovative Packaging

Als pallet leverancier ontzorgt Lapack bedrijven compleet bij de export gedurende het gehele logistieke proces. Op onze eigen locatie maken we exportkisten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd, maar we kunnen ook verpakkingsonderdelen maken en het product vervolgens bij de klant op locatie inpakken. Ook kunnen de klant compleet van A tot Z compleet ontzorgen. Wij organiseren de container(s), het verpakken en labelen van de producten, we vullen de container(s), zorgen voor de douane- en exportdocumentatie, en we organiseren het contact met brokers en regelen het transport; zo dat het zo soepel mogelijk en met zo min mogelijk vertraging verloopt.

Lapack neemt uw zorg uit handen. Naast ons totaalaanbod op het gebied van logistieke hulpmiddelen, staat LAPACK ook bekend als een betrouwbare leverancier qua transport. Wij garanderen tijdige leveringen naar elke gewenste bestemming dankzij onze eigen interne transportlijnen.

Offerte Aanvragen

 

exportkistenexportkistenexportkistenexportkisten

sitemap

Lees meer over: