+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Exportkrat; veilig en voordelig goederen verpakken en verzenden

Een exportkrat is een voordelige en betrouwbare keus als u vracht wilt verzenden naar het buitenland. Een exportkrat is een eenvoudige versie van een exportkist. Daarnaast is een exportkrat kostenbesparend ten opzichte van een exportkist. Omdat ze open zijn is er minder hout nodig en dus is een exportkrat lichter qua gewicht. Het grote voordeel is dat een exportkrat net zo robuust is als een exportkist. Een ander voordeel is dat uw vracht vanaf de buitenkant goed zichtbaar is, en dus herkenbaar voor transporteurs of andere medewerkers binnen de logistieke sector. Zij kunnen snel en makkelijk beoordelen hoe uw exportkrat ingeladen moet worden of hoe hij moet worden opgehesen.

Heeft u vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en voordelige wijze wilt verzenden dan kan een exportkrat als verpakking dus een hele goede optie zijn! En wilt u liever dat we uw vracht op locatie voor u verpakken dan is dat ook mogelijk.

Lapack is niet alleen goed in het maken van een exportkrat. Lapack is specialist in verpakkingen voor exportzendingen. Om al uw exportzendingen goed en veilig te laten verlopen, bieden we allerlei soorten en maten verpakkingen aan. Naast het exportkrat maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook de welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen.  Speciaal aangepaste en op maat gemaakte verpakkingen zijn ook mogelijk voor al uw exportzendingen.

Lapack werkt met duurzame houtsoorten
Eén van de dingen waar Lapack goed in is, is de op maat gemaakte verpakking voor uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw exportkrat. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw export verpakking kan gemaakt worden door ons. En zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, gewenste kleuren, het design en het type materiaal. U maakt uw keus uit verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Weet u niet welk type hout het meest geschikt is voor uw exportkrat of verpakking? Dan helpen wij u daar graag bij. Lapack is een PEFC gecertificeerd bedrijf. Daarom gebruiken wij alleen materialen die afkomstig zijn van speciaal beheerde en hernieuwbare plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 

Afwerking en identificatie van uw exportkrat

Lapack gaat graag een stapje verder. Wij willen u zo goed mogelijk ontzorgen bij het proces van verpakken en verzenden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw producten in te sealen om waterschade te voorkomen. Of we kunnen uw exportkrat of kisten afwerken met handvaten, wielen, hijsogen en vochtindicatoren. Voor een duidelijke herkenbaarheid van uw exportzendingen kunnen wij zelfs uw logo er op branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Zo wordt uw exportkrat of kist direct herkend in de logistieke keten en kunnen wij het verlies minimaliseren. U kunt uw pallets of exportkrat zelfs in een speciale kleur laten afleveren. Kortom, bij Lapack doen we alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden!

Over Lapack

Lapack bestaat sinds 1962. In dat jaar begon de heer H. Scholte met de productie van aardappelkiem kistjes en ontstond het huidige Lapack. Inmiddels is Lapack een internationaal volwaardig technologisch palletproductiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke hulpmiddelen. Met de overname van Messendorp in Foxhol en De Jong Pallets in Gorredijk heeft het bedrijf haar positie in het noorden van Nederland versterkt. Door de oprichting van Lapack BVBA in Aalter (België) en Lapack GmbH in Marsberg (Duitsland) is er invulling gegeven aan de internationale ambities van de Lapack Groep. Door de jaren heen heeft Lapack een brede klantenkring opgebouwd in het binnen- en buitenland en daarmee haar afzetgebied flink uitgebreid en geoptimaliseerd.

Redenen om voor Lapack te kiezen:

  • Servicevestigingen in de nabije omgeving van klanten
  • Technisch deskundige aanspreekpartner
  • Aanvullende diensten en producten die gerelateerd zijn aan houten verpakkingen
  • Korte levertijden
  • Marktconforme prijzen
  • Continue vernieuwing en optimalisatie van processen

Offerte Aanvragen

ExportkratExportkratExportkratExportkrat

sitemap

Lees meer over: