+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Exportkratten; veilig en voordelig goederen verpakken en verzenden

Exportkratten zijn een voordelige en betrouwbare keus als u vracht wilt verzenden naar het buitenland. Exportkratten zijn een meer eenvoudige versie van exportkisten. Exportkratten zijn kostenbesparend ten opzichte van exportkisten, omdat ze open zijn waardoor er minder hout nodig is. Exportkratten zijn dus lichter qua gewicht. Het grote voordeel is dat exportkratten net zo robuust zijn als exportkisten. Nog een bijkomend voordeel is dat uw vracht vanaf de buitenkant goed zichtbaar is, en dus herkenbaar voor transporteurs of andere medewerkers binnen de logistieke sector. Zij kunnen snel en makkelijk beoordelen hoe de exportkratten ingeladen moeten worden of hoe ze moeten worden opgehesen.

Heeft u regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en voordelige wijze wilt verzenden dan kunnen exportkratten dus een hele goede optie zijn!

Lapack is niet alleen goed in het maken van exportkratten. Lapack is specialist in verpakkingen voor exportzendingen. Om al uw exportzendingen goed en veilig te laten verlopen, bieden we allerlei soorten en maten verpakkingen aan. Naast exportkratten maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. Maar u vindt bij ons ook de welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen. Op uw verzoek maken wij ook speciaal aangepaste en op maat gemaakte verpakkingen voor al uw exportzendingen.

Lapack werkt met duurzame houtsoorten
Eén van de dingen waar Lapack sterk in is, is de op maat gemaakte verpakking voor uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw exportkratten. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw export verpakking kunnen wij voor u maken. Zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij helpen u graag bij de keuze voor de meest geschikte houtsoort voor uw exportkratten of andere exportverpakkingen.Omdat Lapack een PEFC gecertificeerd bedrijf is gebruiken wij alleen materialen die afkomstig zijn van speciaal beheerde en hernieuwbare plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 Afwerking en identificatie van uw exportkratten

Lapack gaat graag een stapje verder om u zo goed mogelijk te ontzorgen bij het proces van verpakken en verzenden. Zo is het mogelijk om uw producten in te sealen om waterschade te voorkomen. Of we kunnen uw exportkratten of kisten afwerken met handvaten, wielen, hijsogen en vochtindicatoren. Voor de perfecte herkenbaarheid van uw exportzendingen kunnen zelfs uw logo er op branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Zo worden uw exportkratten of kisten direct herkend in de logistieke keten en kunnen wij het verlies minimaliseren. U kunt uw pallets of exportkratten zelfs in een speciale kleur laten afleveren. Kortom, alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden!

Over Lapack
Lapack bestaat al sinds 1962. In dat jaar begon de heer H. Scholte met de productie van aardappelkiem kistjes en zo ontstond het huidige Lapack. Inmiddels is Lapack een internationaal volwaardig technologisch palletproductiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke hulpmiddelen. Met de overname van De Jong Pallets in Gorredijk en Messendorp in Foxhol en heeft het bedrijf haar positie in het noorden van Nederland versterkt. Door de oprichting van Lapack BVBA in Aalter (België) en Lapack GmbH in Marsberg (Duitsland) is er invulling gegeven aan de internationale ambities van de Lapack Groep. Door de jaren heen heeft Lapack een brede klantenkring opgebouwd in het binnen- en buitenland en daarmee haar afzetgebied enorm uitgebreid en geoptimaliseerd.

Waarom zou u voor Lapack moeten kiezen?

  • Technisch deskundige aanspreekpartner
  • Servicevestigingen in de nabije omgeving van klanten
  • Aanvullende diensten en producten die gerelateerd zijn aan houten verpakkingen
  • Korte levertijden
  • Marktconforme prijzen
  • Continue vernieuwing en optimalisatie van processen

Offerte Aanvragen

ExportkrattenExportkrattenExportkrattenExportkratten

sitemap

Lees meer over: