+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Exportzendingen; veilig en goed beschermd verpakt en verzonden

Lapack is specialist in verpakkingen voor exportzendingen in alle soorten en maten. Om uw exportzendingen goed en veilig te laten verlopen, bieden we palletsskids, speciale verpakkingen, exportkisten, kratten en andere houten productdragers aan. Natuurlijk vind u bij ons de welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen. Wij maken ook speciaal aangepaste en op maat gemaakte verpakkingen voor al uw exportzendingen.

 

Exportzendingen

Voor het vervoeren van uw goederen die voornamelijk groot, zwaar of omvangrijk zijn, zijn exportkisten de ideale verpakking. Deze stevige en robuuste kisten zijn geschikt voor vervoer over de weg, door de lucht of over het water. Al onze exportkisten en speciale verpakkingen voor exportzendingen voldoen aan de vereiste normen. Omdat de kisten vaak nog al wat te verduren krijgen tijdens het transport maken wij ze zeer robuust en zijn ze perfect in design. Exportkratten en houten kisten kunnen wij op maat maken. Dat kunnen wij zelfs op locatie doen om het nog makkelijker voor u te maken. De kratten kunnen ook in standaard maten worden geleverd.

Waarom zou u moeten kiezen voor exportkisten bij uw exportzendingen:

  • Goede bescherming van uw goederen
  • De kisten zijn op maat te maken
  • De kisten zijn bestand tegen flinke klappen
  • Snel te monteren
  • Veilig af te sluiten met deksel

Wilt u er zeker van zijn dat uw vracht veilig en beschermd bij uw klant aan komt? Kies dan voor een van de oplossingen van Lapack voor uw exportzendingen. Lapack zorgt ervoor dat uw exportzendingen veilig en tijdig aankomt op de meest kosteneffectieve manier.

 

Keuze uit verschillende duurzame houtsoorten voor uw exportzendingen

Eén van de dingen waar Lapack sterk in is, is de op maat gemaakte verpakking voor uw exportzendingen. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw export verpakking kunnen wij voor u maken voor uw exportzendingen. En natuurlijk houden we daarbij rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. U hebt de keus uit verschillende houtsoorten. Zo kunt u kiezen uit multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag welke houtsoort het meest geschikt is voor uw exportzendingen en uiteraard houden wij rekening met uw specifieke wensen of voorkeur. Omdat Lapack een PEFC gecertificeerd bedrijf is gebruiken wij alleen materialen die afkomstig zijn van speciaal beheerde en hernieuwbare plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 

Afwerking en identificatie van uw exportzendingen

Om mogelijke waterschade te beperken kunnen we uw producten insealen. Ook kunnen wij uw kisten en speciale verpakkingen afwerken met handvaten, wielen, hijsogen en vochtindicatoren. Voor een optimale herkenbaarheid van uw exportzendingen kunnen uw logo er op branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Zo worden uw kisten of pallets direct herkend in de logistieke keten en kunnen wij het verlies minimaliseren. Er is zelfs de mogelijkheid om pallets in een speciale kleur te leveren. Kortom, alles om uw exportzendingen zo handig mogelijk te verpakken en te verzenden!

Over Lapack
Aardappelkiem kistjes, dat is waar het allemaal mee begon in 1962. De heer H. Scholte begon met de productie van de kistjes. Zo ontstond het huidige Lapack, een volwaardig technologisch palletproductiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke hulpmiddelen.

De doorontwikkeling van het bedrijf vond plaats op basis van organische groei en bedrijfsovernames. In de eerste week van januari 2007 nam mijnheer J. Laning het bedrijf over. Die zette zich voornamelijk in om de producten verder te innoveren en het bedrijf internationaal op de kaart te zetten. Toen de heer J. Drees in 2013 mede-eigenaar werd volgde een verdere ontwikkeling. Mede onder zijn visie is Lapack zich gaan toespitsen op productoptimalisatie en kwaliteitsverbetering. Met de overname van De Jong Pallets in Gorredijk en Messendorp in Foxhol en heeft het bedrijf haar positie in het noorden van Nederland versterkt. Door de oprichting van Lapack BVBA in Aalter (België) en Lapack GmbH in Marsberg (Duitsland) is er invulling gegeven aan de internationale ambities van de Lapack Groep.

 

Lapack & aandacht voor de omgeving

Lapack staat voor duurzaamheid. Om die reden hergebruiken wij pallets zo vaak als mogelijk is. De soorten houten export verpakking die wij verkopen en produceren moeten natuurlijk zo goed mogelijk passen bij de wensen van onze klanten. Wij denken met en voor u mee over EDI oplossingen, retourstroom management, reductie van het aantal vervoersbewegingen, productoptimalisatie, JIT leveringen en optimalisatie van afnamehoeveelheden. Hergebruik passen we toe door oude pallets opnieuw te gebruiken voor nieuwe klanten nadat ze compleet gerepareerd zijn. Afhankelijk van de door u benodigde logistieke toepassing kunt u dus een keus maken uit verschillende soorten gebruikte pallets voor uw exportzendingen. Ze zijn beschikbaar in de optie licht, halfzwaar en zwaar. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden profileren wij ons bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom voor de export verpakking. Heeft u oude pallets die u in wilt leveren voor hergebruik? Laat het ons weten! Wij zorgen er dan voor dat ze opnieuw gebruikt kunnen worden voor exportzendingen.

 

Offerte Aanvragen

ExportzendingenExportzendingenExportzendingenExportzendingen

sitemap

Lees meer over: