+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Holblok voor vervoer van buizen pijpen

Een holblok is ideaal voor het vervoeren van producten met rondingen zoals pijpen, buizen en ketels. In combinatie met een krat, kist of vlonder geeft het blok, of transportzadel, de optimale bescherming en ondersteuning tegen verschuiving en beschadiging tijdens het transport. Indien nodig kunnen vilt, bevestigingsbeugels en rubber voor extra ondersteuning en bescherming zorgen. Lapack produceert holblokken in verschillende uitvoering en maten, passend bij uw wensen en behoeften, op maat gemaakt. Een holblok is leverbaar volgens de ISPM 15 norm.

Duurzaam en gecertificeerd
Ons hout komt uit gecertificeerde bossen;  Lapack is een PEFC gecertificeerd bedrijf. We kunnen, desgewenst pallets, maar ook het holblok leveren met een ISPM15 certificaat.

Ook streeft Lapack er naar een pallet zo vaak mogelijk her te gebruiken; we profileren ons bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom. Oude pallets (link pallet markt) worden compleet gerepareerd en vinden daarna hun weg naar nieuwe klanten. Gebruikte Euro pallets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van licht, halfzwaar tot zwaar. Afhankelijk van uw logistieke toepassing hebben wij een gebruikte pallet voor u beschikbaar.

Samen met onze klanten dragen wij bij aan het verduurzamen van de logistieke keten; wij kopen uw overbodige pallets graag in. Dankzij onze geavanceerde sorteerlijn en met onze jarenlange expertise, geven wij uw pallet een verantwoord tweede leven.

 

Holblok

Vanaf de start in 1962 heeft LAPACK in de afgelopen decennia een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kisten, kratten, speciaal verpakkingen, lastdragers en andere houten productdragers en logistieke hulpmiddelen, zoals een holblok of transportzadel. Gecombineerd met branche specifieke kennis en toepassingservaring zijn we daardoor uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Lapack is een grote speler op de markt van houten pallets, maar we specialiseren ons meer en meer in maatwerk. Dat gaat van pallets, kratten, een holblok en kisten tot hele bekistingen van bijzondere vrachten. Die maken we ook op de locatie waar de vracht is, wat voor onze klanten ideaal is. “Dat servicegerichte, dat is de kant die we met ons bedrijf op willen.’’

 

Verpakking, transport en ontzorgen

Als pallet leverancier ontzorgen wij bedrijven compleet bij de export gedurende het gehele logistieke proces. Bij ons op locatie maken we export kratten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd, maar we kunnen ook verpakkingsonderdelen maken en het product vervolgens bij de klant op locatie inpakken, of we ontzorgen de klant compleet van A tot Z compleet ontzorgen. Lapack regelt de container(s), verpakken en labelen de producten, vullen de container(s), zorgen voor de douane- en exportdocumentatie, contact met brokers en regelen het transport.

 

Offerte Aanvragen

HolblokHolblokHolblokHolblok

sitemap

Lees meer over: