+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Houten kisten voor transport; goederen veilig en beschermd verpakt voor verzending

Houten kisten voor transport; houten kisten voor transport worden vaak als dé exportverpakking gezien. Houten kisten zijn een veel gebruikte toepassing voor de export (wellicht zelfs de meest gebruikte toepassing). Waarom zijn ze zo populair voor dit doel? Een van de redenen is dat houten kisten voor transport in bijna iedere gewenste afmeting gemaakt kunnen worden. Daarnaast bieden ze optimale mogelijkheden om goederen veilig en goed beschermd te verpakken. Lapack levert houten kisten aan veel verschillende opdrachtgevers. Bij voorkeur worden wij al tijdens het productieproces van de goederen betrokken zodat wij de meest optimale transportkisten kunnen ontwerpen en maken terwijl onze opdrachtgever de goederen produceert. Zo worden productie en verzending optimaal op elkaar afgestemd. Omdat wij alle houten kisten zelf in onze vestigingen maken kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Stevige en robuuste kisten
  • (Bijna) alle afmetingen mogelijk
  • Volledig naar uw wens; bijvoorbeeld in kleur, met hijsogen of wielen
  • Al het door ons gebruikte hout is ISPM 15- gecertificeerd
  • Optimale herkenbaarheid van uw vracht (uw bedrijfslogo of markering op de kist)

Heeft uw bedrijf regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en duurzame wijze wilt verzenden dan kunnen houten kisten voor transport dus een hele goede optie zijn! Lapack kan u daarbij helpen.

 Vanuit de productievestigingen in Gorredijk, Marsberg, Foxhol en Aalter en ons hoofdkantoor in Musselkanaal zijn 220 medewerkers werkzaam voor klanten in heel Europa. Hoogwaardige logistieke producten en diensten dat is waar wij onze klanten van voorzien en zo dragen wij bij aan een duurzame bedrijfscontinuïteit en hoge efficiëntie. De ruime ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan is het resultaat van de nauwe samenwerking met onze klanten en heeft geleid tot de huidige kwaliteit van onze producten en het brede scala aan diensten en adviezen. Er is in de afgelopen decennia een stabiele basis aan kennis opgebouwd wat Lapack tot uw betrouwbare partner op logistiek gebied maakt.

Continue zijn we op zoek naar innovaties en verbeteringen die weer toegepast kunnen worden in onze producten. De verbeterde hoekstijl in de A-box is daar een mooi voorbeeld van. Dat is nu de nieuwe standaard in aardappelkisten. Door het goed verbeterde ontwerp is de A-box bewezen sterker en levert zij door haar sluitende ontwerp een bijdrage aan het verminderen van lekverliezen bij het beluchten van kisten.

Maar.. Lapack’s dienstverlening houdt niet op bij verpakken. Wij zijn niet alleen goed in het maken van houten kisten voor transport. Wij zijn een specialist in verpakkingen voor exportzendingen in de breedste zin van het woord. Uw primaire zorg is dat uw goederen veilig en goed beschermd op de plaats van bestemming aankomen. Bij het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden kunnen wij u van dienst zijn met onze expertise. In ons assortiment vindt u allerlei soorten en maten verpakkingen. Naast houten kisten voor transport, maken en leveren wij palletsskids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. Europallets, chemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. Op verzoek maken wij ook speciaal aangepaste en op maat gemaakte houten kisten voor transport, houten kratten of andere verpakkingen voor al uw exportzendingen.

Lapack werkt met duurzame houtsoorten voor alle kisten

Lapack is goed in op maat gemaakte houten verpakkingen voor o.a. uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw houten kisten voor transport. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw houten kisten voor transport of andere export verpakkingen kunnen wij voor u maken. Zoals u van een betrouwbare logistieke partner mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag betreffende de meest geschikte houtsoort voor uw houten kisten voor transport of andere exportverpakkingen. Lapack heeft een PEFC certificering. Dat houdt in dat wij alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn van hernieuwbare en speciaal beheerde plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 Afwerking en identificatie van uw houten kisten voor transport

Goed en stevig verpakte producten zijn beter beschermd tegen o.a. weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Meestal kunnen extra afwerkingen en herkenning hulpmiddelen daarbij net het verschil maken. Is er een hoger risico op waterschade dan kunnen wij uw producten insealen. Wilt u vochtindicatoren, wielen, handvaten of hijsogen op uw houten kisten voor transport dan kunnen wij dat allemaal voor u verzorgen. Om uw vracht extra goed herkenbaarheid te maken kunnen wij zelfs uw logo op uw houten kisten voor transport branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Uw houten kisten voor transport worden dan direct herkend in de logistieke keten en zo kunnen wij samen het verlies minimaliseren. Kortom, bij Lapack kan (bijna) alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden. Wij denken heel graag met u mee!

Offerte Aanvragen

Houten kisten voor transportHouten kisten voor transportHouten kisten voor transportHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: