+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Houten kratten export; voordelig en veilig goederen verpakken en verzenden

Houten kratten voor de export zijn een betrouwbare en voordelige keus als u vracht naar het buitenland wilt verzenden. Houten kratten voor de export zijn een eenvoudige versie van houten kisten voor de export. Houten kratten voor de export zijn kostenbesparend ten opzichte van exportkisten. De houten kratten zijn open waardoor er simpelweg minder hout nodig is en dat maakt dat ze lichter qua gewicht zijn. Maar.. is lichter dan misschien minder stevig of minder veilig om goederen mee te verpakken? Neen, het grote voordeel is juist dat houten kratten voor de export net zo robuust zijn als exportkisten. Een ander bijkomend voordeel is dat uw vracht vanaf de buitenkant goed zichtbaar is, en dus goed herkenbaar voor transporteurs of andere medewerkers binnen de logistieke sector. Die goede zichtbaarheid zorgt ervoor dat medewerkers snel en makkelijk kunnen beoordelen hoe de houten kratten ingeladen moeten worden of hoe ze moeten worden opgehesen.

Heeft uw bedrijf regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en voordelige wijze wilt verzenden dan kunnen houten kratten voor de export dus een hele goede optie zijn! Lapack kan u daarbij helpen.

Maar.. Lapack is niet alleen goed in het maken van exportkratten. Lapack is een specialist in verpakkingen voor exportzendingen. U wilt dat uw goederen veilig en goed beschermd op de plaats van bestemming aankomen. Het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden kan Lapack voor u verzorgen. Wij bieden daarbij allerlei soorten en maten verpakkingen aan. Naast houten kratten voor de export, maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. De welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen vindt u natuurlijk ook bij ons. Op verzoek maken wij ook speciaal aangepaste en op maat gemaakte houten kratten of andere verpakkingen voor al uw exportzendingen.

 

Lapack werkt met duurzame houtsoorten

Eén van de dingen waar Lapack goed in is, is de op maat gemaakte houten verpakking voor uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw houten kratten. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw houten kratten of andere export verpakking kunnen wij voor u maken. En zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. U heeft de keus uit verschillende houtsoorten. Zoals multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Weet u niet welke houtsoort het meest geschikt is voor uw vracht dan adviseren wij u graag bij die keuze voor uw houten kratten of ander exportverpakkingen. Lapack is een PEFC gecertificeerd bedrijf. Dat houdt in dat wij alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn van speciaal beheerde en hernieuwbare plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 

Afwerking en identificatie van uw houten kratten export

Lapack ondersteunt u graag om u zo goed mogelijk te ontzorgen bij het proces van verpakken en verzenden.  Immers, goed verpakte producten zijn beter beschermd tegen o.a. weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Goed verpakken is een vaardigheid die expertise, vakbekwaamheid en jaren aan ervaring vraagt. Lapack heeft dat allemaal in huis. Wij zorgen voor de beste verpakking van uw vracht. Dat doen we in één van onze eigen vestigingen, maar ook net zo lief op uw locatie om transportkosten te besparen. Wij bieden naast het verpakken ook andere diensten aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw producten in te sealen om waterschade te voorkomen. We kunnen uw houten kratten of kisten voor de export afwerken met wielen, handvaten, hijsogen of vochtindicatoren. Voor een goede herkenbaarheid van uw exportzendingen kunnen wij zelfs uw logo er op branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Uw houten kratten of kisten worden dan direct herkend in de logistieke keten en zo kunnen wij het verlies minimaliseren. U kunt uw pallets of houten kratten zelfs in een speciale kleur laten afleveren. Kortom, bij Lapack kan (bijna) alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden. Wij denken graag met u mee!

 

Offerte Aanvragen

Houten kratten exportHouten kratten exportHouten kratten exportHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: