+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Houten kratten op maat; uw vracht voordelig en veilig verpakt voor verzending

Houten kratten op maat zijn een betrouwbare en voordelige keus als u vracht naar het buitenland of binnen Nederland wilt verzenden. Houten kratten op maat zijn een eenvoudige versie van houten kisten op maat voor de export. Houten kratten op maat zijn kostenbesparend ten opzichte van exportkisten. Waarom is dat? Er is simpelweg minder hout nodig omdat de houten kratten open zijn en dat maakt dat ze lichter qua gewicht. Maar.. u zult zich wellicht afvragen of lichter dan misschien betekent dat de kratten minder stevig of minder veilig zijn om goederen mee te verpakken? Niets is minder waar, het grote voordeel is juist dat de kratten op maat net zo robuust zijn als exportkisten. Nog een ander bijkomend voordeel is dat uw vracht vanaf de buitenkant goed zichtbaar is, en dus goed herkenbaar voor transporteurs of andere medewerkers binnen de logistieke sector. Medewerkers kunnen snel en makkelijk beoordelen hoe de houten kratten ingeladen moeten worden of hoe ze moeten worden opgehesen door die goede zichtbaarheid.

Heeft uw bedrijf regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland van goederen die een op maat gemaakte verpakkingsoplossing vragen dan kan Lapack u daarbij helpen. Als u deze vracht op een veilige en voordelige wijze wilt verzenden dan kunnen houten kratten op maat dus een hele goede optie zijn!

Naast de productie van houten kratten op maat of andere houten standaard verpakkingen gaat de dienstverlening van Lapack nog verder. Lapack is een specialist in (export)verpakkingen. Uw en onze wens is dat uw vracht veilig, goed beschermd en snel op de plaats van bestemming aankomt. In het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden kan Lapack u ondersteunen. Het verpakken kunnen wij zelfs op uw of een andere locatie verzorgen als dat efficiënter is en transportkosten bespaart. Met de vele mogelijkheden qua soorten en maten verpakkingen kunnen wij u altijd van dienst zijn. Naast houten kratten op maat, maken en leveren wij ook pallets, skids, speciale verpakkingenexportkisten en andere houten productdragers aan. Chemicaliënpallets, europallets, systeempallets en exportverpakkingen vindt u natuurlijk ook bij ons.

Lapack werkt met duurzaam hout voor de kratten

Door de jaren heen is Lapack een echte specialist geworden in op maat gemaakte houten verpakkingen voor al uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw houten kratten op maat. “Nee verkopen” doen wij bijna nooit bij Lapack omdat wij bijna iedere gewenste uitvoering van uw houten kratten of andere export verpakking voor u kunnen maken. En zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de gewenste kleuren, de afmetingen en het design en type materiaal. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten zoals multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag welke houtsoort het meest geschikt is voor uw vracht en wij helpen u graag bij de keuze voor houten kratten op maat of wellicht een andere exportverpakking. Lapack is een PEFC gecertificeerd bedrijf. Het hout dat wij gebruiken is alleen afkomstig van speciaal beheerde en hernieuwbare plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 Afwerking en identificatie van uw houten kratten op maat

Waarbij kan Lapack u nog meer ondersteunen om u zo goed mogelijk te ontzorgen bij het proces van verpakken en verzenden? Met o.a. de afwerking en identificatie van uw houten kratten op maat. Want het is bekend dat goed verpakte producten beter beschermd zijn tegen o.a. weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Dat goed verpakken is een vaardigheid die expertise, vakbekwaamheid en jaren aan ervaring vraagt en laat Lapack die kennis nu juist in huis hebben. Is er tijdens transport risico op waterschade dan kunnen wij uw producten insealen om waterschade te voorkomen. We kunnen uw houten kratten op maat ook voorzien van extra handvaten, hijsogen of wielen. Zelfs het aanbrengen van uw logo of een andere markering, door middel van branden of verven, kunnen wij verzorgen voor extra herkenbaarheid van uw exportzendingen. Verlies kan dan geminimaliseerd worden omdat uw houten kratten of kisten direct herkend worden in de logistieke keten. Oftewel, bij Lapack denken wij graag met u mee en kan (bijna) alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden.

Offerte Aanvragen

Houten kratten op maatHouten kratten op maatHouten kratten op maatHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: