+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Houten transportkisten; uw vracht veilig en beschermd verpakt voor verzending

Houten transportkisten; vaak worden houten transportkisten gezien als dé exportverpakking. Houten transportkisten zijn ook een veel gebruikte toepassing voor de export (wellicht zelfs de meest gebruikte toepassing). Wat maakt dat ze zo populair zijn voor dit doel? Een van de belangrijkste redenen is dat transportkisten in bijna iedere gewenste afmeting gemaakt kunnen worden. Dat maakt ze toepasbaar voor veel verschillende doeleinden en bedrijven. Daarnaast bieden ze eigenlijk optimale mogelijkheden om goederen veilig en goed beschermd te verpakken. Lapack levert houten transportkisten aan veel verschillende opdrachtgevers die exporteren. Om de meest optimale houten transportkisten voor u te kunnen ontwerpen en maken worden wij bij voorkeur al tijdens het productieproces van de goederen betrokken. Terwijl u de goederen produceert maken wij de juiste verpakking. Zo kunnen wij samen productie en verzending optimaal op elkaar afstemmen. Alle houten transportkisten maken wij zelf in onze vestigingen en daarom kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Stevige en robuuste kisten van goede kwaliteit hout
  • (Bijna) alle afmetingen mogelijk
  • Volledig naar uw wens; bijvoorbeeld met hijsogen, wielen of in kleur
  • Al het door ons gebruikte hout is ISPM 15- gecertificeerd
  • Goede herkenbaarheid van uw vracht (uw bedrijfslogo of markering op de kist)

 Bent u op zoek naar een goede verpakking omdat uw bedrijf regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland heeft die u op een veilige en duurzame wijze wilt verzenden? Dan kunnen houten transportkisten dus een hele goede optie zijn waar Lapack u bij kan helpen!

 Vanuit onze vestigingen in Gorredijk, Marsberg, Foxhol en Aalter en ons hoofdkantoor in Musselkanaal zijn 220 medewerkers werkzaam voor klanten in heel Europa. Hoogwaardige logistieke producten en diensten dat is waar wij onze klanten van voorzien. Zo helpen wij opdrachtgevers al jaren bij een duurzame bedrijfscontinuïteit en hoge efficiëntie. De ruime ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan is het resultaat van de nauwe samenwerking met onze klanten. Die ervaring heeft geleid tot de huidige kwaliteit van onze producten en het brede aanbod van diensten en adviezen. U kunt vertrouwen op een stabiele basis aan kennis die in de laatste paar decennia is opgebouwd. Dat maakt Lapack tot uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Omdat Lapack innovatie belangrijk vindt zijn wij continue op zoek naar innovaties en verbeteringen die weer toegepast kunnen worden in onze producten. In 1962 begon Lapack met aardappelkiemkistjes en juist in die branche konden wij een mooie innovatie doorvoeren in de verbeterde hoekstijl van de A-box. Dat is nu de nieuwe standaard in aardappelkisten. Dit verbeterde ontwerp maakt de A-box bewezen sterker. Het sluitende ontwerp levert een bijdrage aan het verminderen van lekverliezen bij het beluchten van kisten.

 Maar.. Lapack doet veel meer dan alleen verpakken, onze dienstverlening is veel breder. Niet alleen zijn wij goed in het maken van houten transportkisten, wij zijn een specialist in verpakkingen voor exportzendingen in de breedste zin van het woord. Uw en onze primaire zorg is dat uw goederen veilig en goed beschermd op de plaats van bestemming aankomen. Bij het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden kunnen wij u van dienst zijn met onze expertise en ervaring. In ons brede assortiment vindt u allerlei soorten en maten verpakkingen. Naast houten transportkisten, maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. Europallets, chemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen ontbreken niet en kunt u ook bij ons bestellen. Speciaal aangepaste en op maat gemaakte houten transportkisten, houten kratten of andere verpakkingen zijn voor ons geen probleem en maken wij graag op uw verzoek.

Lapack werkt met duurzaam hout voor alle houten transportkisten

Lapack is onder andere goed in op maat gemaakte houten verpakkingen voor uw (export)zendingen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw houten transportkisten. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw houten transportkisten of andere export verpakkingen kunnen wij voor u maken. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal, zoals u van een betrouwbare logistieke partner mag verwachten. U heeft de keus uit verschillende houtsoorten zoals multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Wij adviseren u graag met betrekking tot de meest geschikte houtsoort voor uw houten transportkisten of andere exportverpakkingen. Lapack is PEFC gecertificeerd, dat houdt in dat wij alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn van hernieuwbare en speciaal beheerde plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma.

 Afwerking en identificatie van uw houten kisten

Producten die goed verpakt zijn in o.a. stevige en robuuste kisten zijn beter beschermd tegen weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Extra afwerkingen en herkenning hulpmiddelen kunnen daarbij ook nog een verschil maken. Is er bijvoorbeeld een hoger risico op waterschade dan kunnen wij uw producten insealen. Of wilt u vochtindicatoren, wielen, handvaten of hijsogen op uw houten transportkisten dan kunnen wij dat allemaal voor u verzorgen. Om uw verpakking extra goed herkenbaar te maken kunnen wij zelfs uw logo op uw houten transportkisten branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Uw houten transportkisten worden dan snel herkend in de logistieke keten en zo kan het verlies geminimaliseerd worden. Kortom, wij denken graag met u mee want bij Lapack kan (bijna) alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden.

Offerte Aanvragen

Houten transportkistenHouten transportkistenHouten transportkistenHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: