+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Industrieel verpakken; export verpakkingen voor goed beschermd en veilig transport.

Expert in industrieel verpakken: Op het gebied van speciaal verpakkingen, kisten, pallets en kratten is Lapack marktleider. We leveren verpakkingen in alle soorten en maten; van speciaal verpakkingen, skids, exportkisten en kratten tot andere houten productdragers. Ook maken we speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten, naast de standaardproducten zoals de europallets. Wij zorgen voor het hele proces van industrieel verpakken; van verpakking tot export documentatie en contact met brokers.

 

Export zonder zorgen

Als pallet leverancier ontzorgen wij gedurende het gehele logistieke proces bedrijven bij de export van hun goederen. Op locatie maken we de export verpakking op maat, om die vervolgens naar de klant op te sturen. Of de verpakkingsonderdelen worden bij Lapack gemaakt en vervolgens wordt het product op locatie bij de klant ingepakt. Lapack kan het complete logistieke proces, van A tot Z overnemen.

Gezamenlijk wordt bekeken wat er getransporteerd moet worden en hoe het op de plaats van bestemming moet aankomen. Lapack maakt vervolgens een plan. De onderdelen die we kunnen verzorgen voor industrieel verpakken:

 • Verpakken en labelen de producten
 • Regelen van de containers
 • Vullen van de containers
 • Regelen het transport
 • Zorgen voor de douane- en exportdocumentatie
 • Contact leggen met de broker van de ontvangende partij, via onze eigen broker

Er komt namelijk nogal wat bij kijken om een product middels exporteren op de plaats van bestemming te krijgen; dus als de klant ervoor kiest om zich compleet door Lapack te laten ontzorgen, scheelt hem dat tijd en rompslomp.

 

Industrieel verpakken – export kisten

Al onze speciale verpakkingen en exportkratten voldoen aan de vereiste normen; ze zijn robuust en van hoge kwaliteit. Lapack kan op maat verpakken én uiteraard leveren wij ook alle verpakkingen in standaardmaten.

Voor het transport van grote, zware goederen zijn exportkisten ideale verpakkingen. De stevige kisten zijn geschikt voor transport door de lucht, over de weg en over het water.

Pluspunten verpakkingen voor export

 • Bestand tegen flinke klappen
 • Op maat gemaakt
 • Goed beschermd
 • Veilig vervoer
 • Kisten af te sluiten met deksel

 

Speciaal verpakkingen

Lapack is, als een van de grotere spelers op markt voor export verpakkingen, gericht op innovatie. Het bedrijf steekt veel tijd en energie in speciale projecten; zó dat iedere branche speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten kan bestellen. We bekisten bijna alles; van schilderijen tot megamachines. We leveren hoge service en onze focus ligt op de complete ontzorging bij het organiseren van de export van uw producten. We verzorgen het hele proces van industrieel verpakken; van de verpakkingen op maat, het vullen en vervoeren van containers, tot het contact tussen de brokers; zó dat het hele proces soepel en zorgeloos verloopt.

We kunnen verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, betonplex, multiplex, eikenhout of vurenhout.  Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen en we kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat. LAPACK is een PEFC gecertificeerd bedrijf.

 

Industrieel verpakken – afwerking

Lapack kan uw export verpakking voorzien van een speciale kleur, logo, of een andere unieke markering, zodat uw exportproducten worden herkend in de logistieke keten. Zó wordt de kans op verlies van uw pallets en kisten geminimaliseerd.

Het kan nodig zijn uw exportgoederen te verpakken in een aluminium vacuümzak, om condensvorming te voorkomen, bijvoorbeeld bij transport naar een tropische bestemming. De lucht wordt uit de zak gezogen, zodat het product vacuümverpakt is.

Speciale zakjes; dry seeds, kunnen mee verpakt worden; deze zakjes trekken alle vocht uit de omgeving aan, zodat er geen condensvorming ontstaat.

Uw producten kunnen beschermd worden tegen roest, door ze te verpakken in VCI-folie.

Goederen die wel tegen stof en vocht beschermd moeten worden, maar niet tegen corrosie, kunnen worden verpakt in krimpfolie. Met een föhn wordt het materiaal verhit, waardoor de folie strak om het product krimpt; ook wel “wrapping” genoemd.

Er zijn vele verschillende opties voor industrieel verpakken; Lapack heeft deze allemaal in huis; en biedt ze graag op maat en met zorg aan; we zijn dé pallet leverancier op maat.

Offerte Aanvragen

 

Industrieel verpakkenIndustrieel verpakkenIndustrieel verpakkenIndustrieel verpakken

sitemap

Lees meer over: