+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Industriële verpakkers – in de breedste zin van het woord

Lapack Export kan haar standaardproducten en op maat gemaakte verpakkingen ook voor u verpakken op locatie. Wij ontzorgen u graag door zelfs het hele logistieke proces voor u te regelen. Gezamenlijk bekijken we wat er op transport moet en wat daarbij de beste manier van verpakken en verzenden is. Dat doen industriële verpakkers in de breedste zin van het woord!

 

Pluspunten industrieel verpakken

Lapack kan o.a. de volgende onderdelen voor u verzorgen:

  • Verpakken ( ook op locatie)
  • Labellen van producten
  • Vullen en stuwen van containers
  • Douane- en exportdocumentatie
  • Regelen van veilig transport

 

Waarom Lapack als industriële verpakkers?

Lapack is marktleider pallets en heeft alles op het gebied van speciaal verpakkingen, kisten, pallets, en kratten. We zijn dé industriële verpakkers en leveren verpakkingen in alle soorten en maten. Van exportkisten, skids, kratten en speciaal verpakkingen tot grote en kleine houten productdragers. Lapack Export maakt ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten, naast de standaardproducten zoals de europallets, chemicaliënpallets systeempallets, en export kisten.

Lapack Export is, als een van de grotere spelers op de markt voor industriële verpakkers, gericht op innovatie. Het bedrijf steekt veel tijd en energie in speciale projecten; we bekisten bijna alles; van schilderijen tot megamachines; iedere branche kan bij ons terecht. Wij adviseren op basis van het product dat vervoerd moet worden op het gebied van de benodigde bescherming, het materiaal, de afmetingen etc. Vervolgens maken wij de perfecte verpakking voor u. Ook focussen wij ons meer en meer op het “ontzorgen” en organiseren wij het hele proces van transport en o.a. de export van uw producten. Van export verpakking tot het vullen en vervoeren van containers, van het contact tussen de brokers tot alle logistieke papieren; zó dat het hele proces zorgeloos en soepel verloopt. Kortom alles wat goede industriële verpakkers doen voor hun klanten.

Gecertificeerd hout
Voor het ontwikkelen van uw verpakking kunnen we kiezen uit verschillende houtsoorten; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout. Als gecertificeerde industriële verpakkers is LAPACK uiteraard een PEFC gecertificeerd bedrijf (link: https://lapack.nl/kernwaarden-de-lapack-groep/ ). We kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat en al ons hout komt uit gecertificeerde bossen.

Ook industriële verpakkers voor export
Om er zo voor te zorgen dat het verlies van uw pallets en kisten minimaal zal zijn, kan Lapack uw export verpakking voorzien van een unieke markering, zoals een logo of speciale kleur, zodat uw export verpakkingen direct wordt herkend in het logistieke proces.

Indien condensvorming kan ontstaan, bijvoorbeeld bij het transport naar tropische landen, kan het nodig zijn de goederen te verpakken in een aluminium vacuümzak, vervolgens wordt de lucht uit de zak gezogen, zodat het product vacuümverpakt wordt.

Om uw producten tegen roest te beschermen, worden ze verpakt in VCI-folie.

Goederen die wel tegen stof en vocht beschermd moeten worden, maar niet tegen corrosie, kunnen worden verpakt in krimpfolie. Met een föhn wordt het materiaal verhit, zodat het folie strak om het product krimpt; dit wordt “wrapping” genoemd.

Lapack; industriële verpakkers en dé pallet leverancier op maat, heeft voor iedere (export) vraag een oplossing!

 

Offerte Aanvragen

Industriële verpakkersIndustriële verpakkersIndustriële verpakkersIndustriële verpakkers

sitemap

Lees meer over: