+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Infoliën exportproducten voor stabiel vervoer

Infoliën exportproducten is het inpakken, het inwikkelen, van goederen op pallets met folie, zodat ze tegen vocht, wind, stof en eventueel corrosie beschermd worden. Bovendien blijven de producten netjes bij elkaar op de pallet tijdens transport en opslag; de lading wordt gestabiliseerd.

Om te voorkomen dat tijdens het transport de lading zal verschuiven, bijvoorbeeld als er zakken met stortgoed opgestapeld liggen, is het belangrijk ze stabiel te verpakken op de pallet. Door goederen te wrappen met krimpfolie zijn ze onderweg goed beschermd. Infoliën exportproducten biedt voordelen wanneer uw goederen niet verpakt worden in een conventionele verpakking zoals een kist.

Op het gebied van pallets, kratten, kisten, speciaal verpakkingen is Lapack marktleider. Naast de welbekende standaard producten, zoals Euro Pallets, maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. Ook leveren wij afwerkingen zoals we doen met infoliën exportproducten.

Standaard Producten Lapack:

 

Infoliën exportproducten & Afwerkingen verpakking

Met een logo, unieke markering of speciale kleur, kunt u er voor zorgen dat uw export verpakkingen direct worden herkend in de logistieke keten, en het verlies van kisten en pallets geminimaliseerd wordt.

Bij transport naar een tropisch land kan het nodig zijn export goederen te verpakken in een aluminium vacuümzak. Door de lucht uit de zak te zuigen, wordt het product vacuüm verpakt, waardoor; condensvorming voorkomen wordt.

Tijdens transport het product droog houden kan worden gedaan door zakjes met seed dry mee te verpakken. Hierdoor wordt condensvorming voorkomen.

Om goederen te beschermen tegen stof en vocht, kunnen ze worden verpakt in krimpfolie; wrapping genaamd.  Met een warmtebron, zoals een föhn wordt het materiaal verhit, waarna zodat het folie strak om het product krimpt. Dit is een manier van infoliën exportproducten.

Lapack kan elke gewenste uitvoering verpakking maken voor export, afhankelijk van het type materiaal, gewenste kleuren, afmetingen, en gewenst design. Daarbij kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; eikenhout, berkenhout, betonplex, multiplex of vurenhout.

LAPACK is een PEFC gecertificeerd bedrijf (link: https://lapack.nl/kernwaarden-de-lapack-groep/ ) Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen en wij kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat.

 

Ontzorgen export

Als pallet leverancier ontzorgen wij bedrijven compleet bij de export gedurende het gehele logistieke proces. Bij ons op locatie maken we export kratten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd, maar we kunnen ook verpakkingsonderdelen maken en het product vervolgens bij de klant op locatie inpakken, of we ontzorgen de klant compleet van A tot Z. Lapack regelt de container(s), verpakken en labelen de producten, vullen de container(s), en kan ook infoliën exportproducten verzorgen, het organiseren van de douane- en exportdocumentatie, contact met brokers en regelen het transport.

Elk product heeft een eigen specifieke manier van verpakken voor export nodig; of het een pallets, kisten of kratten zijn, Lapack heeft dit allemaal in huis; wij zijn dé pallet leverancier op maat.

Offerte Aanvragen

infoliën exportproducteninfoliën exportproducteninfoliën exportproducteninfoliën exportproducten

sitemap

Lees meer over: