+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Maatwerk verpakkingen export; het beste ontwerp verpakking voor uw vracht

Maatwerk verpakkingen voor de export, daarvoor moet u bij Lapack zijn. Bij Lapack vindt u verpakkingen in alle maten en soorten. Ons assortiment bestaat uit pallets, speciaal verpakkingen, skids, kratten, kisten, lastdragers en andere houten productdragers. Wij bieden gestandaardiseerde europallets, exportverpakkingen, chemicaliënpallets en systeempallets maar ook speciaal op maat gemaakte maatwerk verpakkingen. Wij hebben een oplossing voor (bijna) ieder verpakkingsvraagstuk of het nu gaat om eenmalige orders of partijen of grote oplages.

Lapack heeft in de afgelopen jaren zeer veel kennis opgedaan op het gebied van maatwerk verpakkingen voor de export. Binnen Lapack gebruiken we als oplossing voor uw logistieke- of verpakkingsvraagstuk alleen hout. In vergelijking met kunststof pallets zijn houten pallets veel goedkoper in het vervaardigen. Ook biedt hout oneindig veel meer mogelijkheden qua toepassing. Door Lapack’s brede internationale inkoop netwerk kunnen wij uw maatwerk verpakkingen leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Al het hout dat wij gebruiken komt uit gecertificeerde bossen. Omdat Lapack een PEFC gecertificeerd bedrijf is leveren wij producten met een ISPM15 certificaat.

Afwerking en identificatie voor maatwerk verpakkingen voor de export

Wij kunnen uw maatwerk verpakkingen voor de export afwerken met o.a. handvaten, wielen, hijsogen of vochtindicatoren. Om waterschade te voorkomen of te beperken kunnen we uw producten insealen. Om verlies van uw maatwerk verpakkingen, zoals pallets of kisten, te minimaliseren is een goede herkenning essentieel. Wij kunnen uw verpakkingen snel en eenvoudig voorzien van individuele brandmerken zodat ze direct worden herkend in de logistieke keten. Andere opties om uw maatwerk verpakkingen voor de export beter herkenbaar te maken zijn; kleuren, uw logo er op te branden of te verven, of een andere markering aanbrengen.

Ervaren logistieke partner

Maar.. Lapack is niet alleen goed in het maken van maatwerk verpakkingen voor de export. U wilt dat uw goederen veilig en goed beschermd op de plaats van bestemming aankomen. Lapack kan u helpen bij het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden. Zo is transport de laatste schakel in de keten van opdracht naar levering. En vaak een heel belangrijke schakel. Uw product moet in topconditie aankomen zodat uw klant tevreden is. Lapack is expert in dit deel van de keten. Wij weten, na jarenlange ervaring, hoe uw product op de veiligste, duurzaamste en meest kosteneffectieve manier de wereld over kan. Die ervaring en expertise gecombineerd met branche specifieke kennis en toepassingservaring heeft ervoor gezorgd dat Lapack is uitgegroeid tot een bedrijf dat door klanten wordt ervaren als een zeer betrouwbare partner op logistiek gebied voor zowel standaard als maatwerk verpakkingen.

Duurzaam maatwerk verpakkingen export

Lapack streeft er naar om de geproduceerde houten verpakkingen zo vaak mogelijk her te gebruiken. Daarom profileert ons bedrijf zich bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom. Dat houdt in dat oude pallets van klanten compleet worden gerepareerd en hun weg weer vinden naar nieuwe klanten. Wij geven uw pallets een tweede leven; wij kopen uw overbodige pallets graag in en met onze geavanceerde sorteerlijn en opgebouwde expertise zorgen we voor een nieuwe functie of hergebruik. Samen met onze klanten dragen we zo bij aan het verduurzamen van de logistieke keten.

One-stop-shop voor maatwerk verpakkingen export

Lapack is een one-stop-shop, maar wat houdt dat nu in? Niet alleen nemen wij een leidende rol in het ontwerpen, bedenken en vervaardigen van verpakkingen en bekistingen. Onze goed getrainde medewerkers hebben ook de expertise in huis voor alle aspecten van het hele exportproces. Dat doen ze vanuit servicevestigingen in de nabije omgeving van onze Europese klanten. Uitmuntende dienstverlening is waar wij voor staan! Wij regelen alles voor u en dat maakt Lapack een one-stop-shop. Onze medewerkers zijn specialisten in het ontwerpen, fabriceren en assembleren van alle vrachtverpakkingen volgens internationale normen. Rekening houdend met gewicht, volume, waarde en kwetsbaarheid van de zending. Uiteraard ook voor uw maatwerk verpakkingen voor de export.

Offerte Aanvragen

Maatwerk verpakkingen exportMaatwerk verpakkingen exportMaatwerk verpakkingen exportHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: