+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Stuwen container: goed beschermd en veilig vervoer met hoge kwaliteit verpakkingen

Stuwen container; wij nemen uw zorg uit handen. Lapack is marktleider op het gebied van pallets, speciaal verpakkingen en kisten. Naast onze standaard producten zoals de europallets, systeempallets, exportverpakkingen en chemicaliënpallets, maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten We zijn expert in verpakken voor export!

 

Stuwen container voor export

Afhankelijk van het te vervoeren product wordt het verpakkingsmateriaal gekozen.  Bij een kwetsbaar product waar geen krassen op mogen komen,  wordt met schuimfolie en andere zachte materialen gewerkt. Terwijl bij een grote, zware constructie, hout gebruikt wordt.

Om alles goed vast te zetten voor vervoer, zullen we gebruik maken van stuwen container. Bijvoorbeeld: Als er een kist in een container gezet wordt met loze ruimte om zich heen; dan wordt deze met spanbanden, stuwhout, of schuimplastic klemgezet in de container. Datzelfde kunnen we ook met pallets en losse onderdelen doen; soms ook beschermd met karton, folie of plastic.

 

Export ontzorgen o.a. Stuwen container

Als pallet leverancier kan Lapack bedrijven compleet ontzorgen,  gedurende het gehele logistieke proces. Op onze eigen locatie maken we export kratten op maat, die vervolgens naar de klant worden gestuurd. Of de verpakkingsonderdelen worden bij ons gemaakt en vervolgens op locatie bij de klant wordt het product ingepakt. We kunnen de klant ook volledig ontzorgen van A tot Z tijdens het logistieke proces.

Samen met de klant bekijken we wat er getransporteerd moet worden en hoe dat het beste kan. Lapack maakt vervolgens een plan. De onderdelen die we kunnen verzorgen voor export:

  • Regelen container
  • Verpakken
  • Labellen
  • Vullen container
  • Stuwen container
  • douane- en exportdocumentatie
  • Regelen transport
  • Contact met broker

Er komt nogal wat bij kijken om een product middels export op de plaats van bestemming te krijgen. Het scheelt veel tijd en rompslomp als de klant ervoor kiest om zich compleet door Lapack te laten ontzorgen.

 

Op maat

Als een van de grootste spelers op de pallet markt, blijven we gericht op innovaties. Daarom steken we veel tijd en energie in speciale projecten. We bekisten van alles. Iedere branche kan bij ons terecht voor speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. Van megamachines tot schilderijen.

We kunnen elke gewenste uitvoering verpakkingen maken, afhankelijk van de afmetingen, type materiaal, gewenste kleuren, of design. Daarbij kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, eikenhout, multiplex, betonplex, of vurenhout.

Vanzelfsprekend is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf (link: https://lapack.nl/kernwaarden-de-lapack-groep/ ). Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat

 

Betrouwbare logistieke partner

Dankzij onze branche specifieke kennis en toepassingservaring zijn we uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied. Sinds de start in 1962 heeft Lapack een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kisten, kratten, speciaal verpakkingen, lastdragers en logistieke hulpmiddelen. We specialiseren ons meer en meer in maatwerk. En we kunnen dus ook het hele export proces uit handen nemen, van verpakken, tot stuwen container en contact tussen de brokers.

 

Offerte Aanvragen

 

Stuwen containerStuwen containerStuwen containerStuwen container

sitemap

Lees meer over: