+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Transport verpakkingen; voor veilig en goed beschermd vervoer

Transport verpakkingen voor export- of binnenlandzendingen in alle soorten en maten, daarvoor moet u bij Lapack zijn. Wij leveren een breed assortiment pallets, exportkisten, skids en speciaal verpakkingen maar ook houten kratten en andere houten productdragers. Bent u op zoek naar een aangepaste of speciaal op maat gemaakte verpakking? Ook daarvoor kunt u terecht bij Lapack. Daarnaast leveren wij de welbekende systeempallets, europallets en chemicaliënpallets.

 

Transport verpakkingen en exportkisten

Exportkisten zijn ideale export verpakkingen als u grote, en vaak zware goederen wilt exporteren. Deze degelijke en sterke kisten zijn geschikt voor het vervoer over de weg, door de lucht of over het water. Al onze exportkisten en speciale transport verpakkingen zijn erg robuust en stevig en ze zijn perfect in design. Uiteraard voldoen ze aan alle vereiste normen.

Transport verpakkingen; voor alle pallets, kisten en kratten geldt dat ze in standaard maten geleverd kunnen worden of speciaal op maat gemaakt worden. Wat zijn nu redenen voor u om goede transport verpakkingen te gebruiken?

  • Uw goederen worden beschermd en veilig vervoerd
  • Wij maken de verpakkingen op maat voor uw vracht
  • De transport verpakkingen zijn robuust en bestand tegen flinke klappen
  • O.a. kisten zijn veilig af te sluiten met deksel

Dus, wilt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en beschermd op de plaats van bestemming aan komen, kies dan voor een van de oplossingen van Lapack voor uw transport verpakkingen.

 

Op maat gemaakte transport verpakkingen

Eén van de dingen waar Lapack gespecialiseerd en sterk in is zijn op maat gemaakte export verpakkingen. Wij kunnen eigenlijk elke gewenste uitvoering van uw export verpakkingen maken voor uw verzendingen naar binnen- en buitenland. Daarbij rekening houdend met design en type materiaal, de afmetingen en gewenste kleuren. Verschillende houtsoorten kunnen gebruikt worden; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout. Vooraf adviseren wij u graag welke houtsoort het meest geschikt is voor uw transport verpakkingen. Zoals u van ons mag verwachten heeft Lapack een PEFC certificering. Al het door ons geleverde hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking zelfs leveren met een ISPM15 certificaat.

 

Identificatie en afwerking van transport verpakkingen

Voor extra herkenning kunnen wij uw transport verpakkingen voorzien van individuele brandmerken zodat ze direct worden herkend in de logistieke keten. Samen kunnen wij zo het verlies van uw pallets en kisten minimaliseren. Andere mogelijkheden voor extra herkenning zijn bijvoorbeeld uw logo op de transport verpakkingen verven of branden, de kist of pallet kleuren, of een andere unieke markering aanbrengen. Er is veel mogelijk voor een optimale herkenning.

Een extra afwerking zoals het insealen van uw producten om waterschade te voorkomen of het aanbrengen van handvaten, hijsogen, wielen of vochtindicatoren is allemaal mogelijk. Wij adviseren u daar graag bij op basis van onze ruime ervaring.

 

Over Lapack

Lapack bestaat als sinds 1962 toen de heer H. Scholte startte met de productie van aardappelkiem kistjes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig technologisch palletproductiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke hulpmiddelen. Niet alleen de productie van transport verpakkingen maar ook de hele keten van verpakken, opslaan en verzenden behoort inmiddels tot onze dienstverlening. Vanuit onze productievestigingen in Gorredijk, Marsberg, Foxhol en Aalter en ons hoofdkantoor in Musselkanaal zijn 220 medewerkers werkzaam voor opdrachtgevers in heel Europa.

Met de oprichting van LAPACK BVBA in Aalter (België) en LAPACK GmbH in Marsberg (Duitsland) werd er destijds duidelijk gestalte gegeven aan de internationale ambities van de LAPACK Groep.

 

Lapack & Duurzaamheid

Lapack streeft naar duurzaamheid en daarom hergebruiken wij pallets zo veel en vaak als mogelijk is. De houten transport verpakkingen die wij verkopen en produceren moeten natuurlijk zo goed mogelijk passen bij de wensen van onze klanten. Om die reden denken we mee over EDI oplossingen, retourstroom management, productoptimalisatie, reductie van het aantal vervoersbewegingen, JIT leveringen en optimalisatie van afnamehoeveelheden. In het kader van retourstroom management worden oude pallets weer voor nieuwe klanten ingezet nadat ze compleet gerepareerd zijn. Afhankelijk van uw wensen en logistieke toepassing kunt u dus een keus maken uit verschillende soorten gebruikte pallets. Ze worden door ons geleverd in de categorie licht, halfzwaar en zwaar.

Offerte Aanvragen

Transport verpakkingenTransport verpakkingenTransport verpakkingenHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: