+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Transportkist hout; uw vracht goed beschermd en veilig verpakt voor verzending

Transportkist hout; vaak wordt de houten transportkist hout gezien als dé exportverpakking. Waarschijnlijk is dat omdat een transportkist hout een veel gebruikte toepassing voor de export is (wellicht zelfs de meest gebruikte toepassing). Wat maakt dat deze kisten zo populair zijn voor dit doel? Een van de belangrijkste redenen, wellicht zelfs dé belangrijkste reden, is dat de transportkist hout in bijna iedere gewenste afmeting gemaakt kan worden. Dat maakt de kist toepasbaar voor veel verschillende doeleinden en bedrijven. Het feit is dat ze eigenlijk optimale mogelijkheden bieden om goederen veilig en goed beschermd te verpakken. Lapack levert de transportkist hout aan veel verschillende opdrachtgevers die exporteren of binnen Nederland willen verzenden. Om de ideale transportkist hout voor u te kunnen ontwerpen en maken worden wij bij voorkeur al tijdens het productieproces van de goederen betrokken. Zo kunnen wij samen productie en verzending optimaal op elkaar afstemmen omdat wij de juiste verpakking maken terwijl u de goederen produceert. Alle varianten van de transportkist hout maken wij zelf in onze vestigingen en daarom kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Goede kwaliteit hout, stevige en robuuste kisten
  • (Bijna) alle afmetingen mogelijk
  • Volledig naar uw wens; bijvoorbeeld met hijsogen, wielen of in kleur
  • Al het door ons gebruikte hout is ISPM 15- gecertificeerd
  • Goede herkenbaarheid van uw vracht (uw bedrijfslogo of markering op de kist)

Bent u op zoek naar een goede verpakking omdat uw bedrijf regelmatig vracht heeft die naar het buitenland verzonden moet worden op een veilige en duurzame wijze? Dan kan de transportkist hout dus een hele goede optie zijn waar Lapack u bij kan helpen!

Vanuit onze vestigingen in Foxhol, Gorredijk, Marsberg, Aalter en ons hoofdkantoor in Musselkanaal zijn 220 medewerkers werkzaam voor klanten in heel Europa. Vanuit onze locaties voorzien wij onze klanten van hoogwaardige logistieke producten en diensten. Zo helpen wij onze afnemers al jaren bij een duurzame bedrijfscontinuïteit en hoge efficiëntie. Al de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan is het resultaat van de nauwe samenwerking met onze klanten. Die ervaring heeft geleid tot de huidige kwaliteit van onze producten en het brede aanbod van diensten en adviezen. U kunt vertrouwen op een stabiele basis aan kennis die Lapack in de laatste paar decennia heeft opgebouwd. Dat maakt ons tot uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Innovatie is belangrijk binnen Lapack, wij zijn continue op zoek naar innovaties en verbeteringen die weer toegepast kunnen worden in onze producten. Begon Lapack in 1962 met aardappelkiemkistjes, juist in die branche konden wij een mooie innovatie doorvoeren in de verbeterde hoekstijl van de A-box. Dat is nu de nieuwe standaard in aardappelkisten. Dit verbeterde ontwerp maakt de A-box bewezen sterker. Minder lekverliezen bij het beluchten van kisten is het resultaat van dit sluitende ontwerp.

Maar.. Lapack doet meer dan de productie van houten kisten, kratten en pallets. Onze dienstverlening gaat veel verder. Wij zijn niet alleen goed in het maken van de transportkist hout, wij zijn een specialist in verpakkingen voor exportzendingen in de breedste zin van het woord. Uw en onze primaire zorg is dat uw goederen goed beschermd en veilig op de plaats van bestemming aankomen. In de hele keten van verpakken, opslaan en verzenden kunnen wij u van dienst zijn met onze expertise en ervaring. Zo kunnen wij de vracht zelfs verpakken op uw of een andere locatie om transportkosten te besparen. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten en maten verpakkingen. Naast de transportkist hout, maken en leveren wij palletsskids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. Systeempallets, Europallets, chemicaliënpallets en exportverpakkingen ontbreken niet. Op maat gemaakte of speciaal aangepaste versies van de transportkist hout, kratten of andere verpakkingen zijn voor ons geen probleem en maken wij graag op uw verzoek.

Afwerking en identificatie van uw transportkist hout

Uit ervaring is gebleken dat vracht die goed verpakt is in o.a. stevige en robuuste kisten beter beschermd is tegen weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Extra afwerkingen en hulpmiddelen voor meer herkenning kunnen daarbij ook nog een verschil maken. Producten insealen is bijvoorbeeld een mogelijkheid als er een hoger risico op waterschade is tijdens transport. Andere mogelijkheden zijn het bevestigen van vochtindicatoren, wielen, handvaten of hijsogen op uw transportkist hout. Wij kunnen dat allemaal voor u verzorgen. Om uw verpakking extra opvallend of nog beter herkenbaar te maken kunnen wij zelfs uw logo op uw transportkist hout branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Uw transportkist hout wordt dan snel herkend in de logistieke keten en zo kan het verlies geminimaliseerd worden. Kortom, wij zijn de partij die graag met u mee denkt om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden.

Offerte Aanvragen

Transportkist houtTransportkist houtTransportkist houtHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: