+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Transportkisten export; goederen veilig en beschermd verpakken en verzenden

Transportkisten export; transportkisten worden vaak als dé exportverpakking gezien. Transportkisten zijn een erg veel gebruikte toepassing voor de export (wellicht zelfs de meest gebruikte). Tenslotte kunnen ze in bijna iedere gewenste afmeting gemaakt worden en bieden ze optimale mogelijkheden om goederen veilig en goed beschermd te verpakken. Lapack levert transportkisten voor de export aan veel verschillende opdrachtgevers. Vaak worden wij al tijdens het productieproces van de goederen betrokken zodat wij de meest optimale transportkisten kunnen ontwerpen en maken terwijl onze opdrachtgever de goederen produceert. Zo wordt productie en verzending optimaal op elkaar afgestemd. Omdat wij alle transportkisten export zelf maken kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Robuuste en stevige kisten
  • (Bijna) alle afmetingen mogelijk
  • Volledig naar uw wens, bijvoorbeeld met hijsogen of wielen
  • Al het gebruikte hout is ISPM 15- gecertificeerd
  • Optimale herkenbaarheid van uw vracht (met een speciale kleur of uw bedrijfslogo op de kist)

Heeft uw bedrijf regelmatig vracht voor verzending naar het buitenland die u op een veilige en duurzame wijze wilt verzenden dan kunnen transportkisten voor de export dus een hele goede optie zijn! Lapack kan u daarbij helpen.

Vanuit de productievestigingen in Foxhol, Gorredijk, Marsberg en Aalter  en ons hoofdkantoor in Musselkanaal zijn 220 medewerkers werkzaam voor klanten in heel Europa. Wij voorzien onze klanten van hoogwaardige logistieke producten en diensten dragen zo bij aan een duurzame bedrijfscontinuïteit en hoge efficiëntie. De kwaliteit van onze producten en het brede scala aan diensten en adviezen zijn het resultaat van ervaring die wij hebben opgedaan in de nauwe samenwerking met onze klanten. In de afgelopen decennia is er een stabiele basis aan kennis opgebouwd wat Lapack tot uw betrouwbare partner op logistiek gebied maakt.

We zijn continue op zoek naar verbeteringen die weer toegepast kunnen worden in onze producten. Een heel mooi voorbeeld hiervan is de verbeterde hoekstijl in de A-box, de nieuwe standaard in aardappelkisten. Door dit verbeterde ontwerp is de A-box bewezen sterker en levert zij door haar sluitende ontwerp een bijdrage aan het verminderen van lekverliezen bij het beluchten van kisten.

Maar.. Lapack’s dienstverlening gaat verder. Wij zijn niet alleen goed in het maken van transportkisten export. Wij zijn een specialist in verpakkingen voor exportzendingen. Juist omdat u graag wil dat uw goederen veilig en goed beschermd op de plaats van bestemming aankomen, kunnen wij u helpen bij het hele proces van verpakken, opslaan en verzenden. Daarbij bieden wij allerlei soorten en maten verpakkingen aan. Naast transportkisten voor de export, maken en leveren wij pallets, skids, speciale verpakkingen, exportkisten en andere houten productdragers aan. De welbekende europalletschemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. Op verzoek maken wij ook speciaal aangepaste en op maat gemaakte transportkisten, houten kratten of andere verpakkingen voor al uw exportzendingen.

 

Lapack werkt met duurzame houtsoorten

Eén van de dingen waar Lapack goed in is, is de op maat gemaakte houten verpakkingen voor uw exportzendingen. Dat geldt ook voor uw transportkisten export. Bijna iedere gewenste uitvoering van uw transportkisten of andere export verpakking kunnen wij voor u maken. Zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten, houden we daarbij natuurlijk rekening met de afmetingen, de gewenste kleuren en het design en type materiaal. U heeft daarbij de keus uit verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld multiplex, berkenhout, betonplex, eikenhout of vurenhout. Als u zelf niet weet welke houtsoort het meest geschikt is voor uw vracht dan adviseren wij u graag bij die keuze voor uw transportkisten export of andere exportverpakkingen. Lapack is PEFC gecertificeerd. Dat houdt in dat wij alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn van hernieuwbare en speciaal beheerde plantages die voldoen aan de ISPM 15-voorschriften en het internationale houtmarkeringsprogramma voor onze transportkisten en andere verpakkingen.

 

Afwerking en identificatie van uw transportkisten export

Goed verpakte producten zijn beter beschermd tegen o.a. weersinvloeden en tegen trillen en verschuiven. Vaak kunnen extra afwerkingen en identificatie hulpmiddelen daarbij net het verschil maken. Om waterschade te voorkomen kunnen wij uw producten insealen. Of wij kunnen uw transportkisten voor de export afwerken met wielen, handvaten, hijsogen of vochtindicatoren. Om uw vracht heel goed herkenbaarheid te maken kunnen wij zelfs uw logo er op branden of verven, of een andere gewenste markering aanbrengen. Uw transportkisten worden dan direct herkend in de logistieke keten en zo kunnen wij samen het verlies minimaliseren. Kortom, bij Lapack kan (bijna) alles om uw exportzendingen zo veilig en handig mogelijk te verpakken en te verzenden. Wij denken heel graag met u mee!

 

Offerte Aanvragen

Transportkisten exportTransportkisten exportTransportkisten exportTransportkisten export

sitemap

Lees meer over: