+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Verpakken op locatie: service op maat

Verpakken op locatie; wij nemen uw zorg uit handen. Lapack is op het gebied van kisten, pallets en speciaal verpakkingen marktleider. We zijn expert in verpakken voor export. Naast onze standaard producten zoals de europallets, systeempallets, exportverpakkingen en chemicaliënpallets, maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. Ook leveren wij grote service door de klant te ontzorgen gedurende het hele logistieke proces.

Lapack maakt pallets, kratten of export kisten op maat op haar eigen locatie, en sturen die vervolgens op naar de klant. Of de verpakkingen worden bij ons gemaakt en vervolgens zullen we verpakken op locatie bij de klant. We kunnen de klant ook volledig ondersteunen bij het logistieke proces, van A tot Z.

Gezamenlijk bekijken we wat er op transport moet en op welke manier dat het beste kan. Lapack ontwikkelt vervolgens het plan. De onderdelen die Lapack kan verzorgen voor export:

  • Regelen van containers
  • Labellen producten
  • Vullen containers
  • Stuwen containers
  • Douane- en exportdocumentatie verzorgen
  • Regelen gehele transport
  • Contact met broker door eigen broker

Het scheelt veel gedoe en tijd en als de klant ervoor kiest om zich compleet door Lapack te laten ontzorgen.

 

Innovatie & Verpakken op locatie

Als grote speler in de pallet-markt, blijven we ons steeds innoveren. We steken veel tijd en energie in speciale projecten en “tailor-made” oplossingen. We bekisten van megamachines tot schilderijen; alles dus eigenlijk. Elke branche kan bij ons terecht voor op maat gemaakte, speciale verpakkingen.
Op basis van het product dat vervoerd moet worden, de benodigde bescherming, de afmetingen, het type materiaal en de kleuren maken wij een, exportkrat, pallet, bekisting of andere verpakking, passend bij de wensen en behoeften van onze klant. We leveren zowel vanuit onze eigen locatie, als ook verpakken op locatie. Lapack werkt met berkenhout, vurenhout, eikenhout, multiplex of betonplex. LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf. Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen. Wij kunnen uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat.

 

Export krat & Verpakken op locatie

We maken export kratten voor het transport van grote, zware en omvangrijke producten. De robuuste houten kratten zijn geschikt voor transport over de weg, maar ook voor vervoer over water of door de lucht. Houten kisten en export kratten kisten kunnen worden gemaakt in de standaar maten, maar Lapack is ook gespecialiseerd in op maat gemaakte verpakkingen en vervoersoplossingen. We kunnen verpakken op locatie of bij Lapack.

 

Ervaren en servicegericht

Sinds de start in 1962 heeft Lapack een zeer brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kisten, kratten, speciaal verpakkingen, lastdragers en logistieke hulpmiddelen. We specialiseren ons meer en meer in maatwerk. Ook kunnen we het hele export proces uit handen nemen, van verpakken op locatie, tot stuwen container en contact tussen de brokers.

Offerte Aanvragen

Verpakken op locatieVerpakken op locatieVerpakken op locatieVerpakken op locatie

sitemap

Lees meer over: