+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Verpakken voor export: goed beschermd en veilig.

Pallet leverancier Lapack is marktleider op het gebied van pallets, kisten, kratten en speciaal verpakkingen. We zijn expert in verpakken voor export en leveren verpakkingen in alle soorten en maten. Van exportkisten, skids en speciaal verpakkingen, tot kratten en andere houten productdragers. Naast onze standaard producten zoals de europallets, chemicaliëpallets, systeempallets en exportverpakkingen, maken wij ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten.

 

Exportkisten

Voor het transport van grote, vaak zware en omvangrijke goederen, zijn exportkisten een ideale verpakking. De robuuste kisten zijn geschikt voor zowel het vervoer over de weg, maar ook over het water of door de lucht. Al onze exportkisten en speciale verpakkingen voldoen aan de vereiste normen; ze zeer robuust en van hoge kwaliteit ontwerp. Wij kunnen verpakken voor export op maat én uiteraard leveren wij ook alle standaard maten en verpakkingen.

Voordelen van verpakken voor export:

  • Op maat gemaakt
  • Veilig en beschermd vervoer
  • Kisten zijn veilig af te sluiten met deksel
  • Robuust; bestand tegen flinke klappen

 

Verpakken voor export, op maat gemaakt

Iedere branche kan bij ons terecht voor speciaal ontworpen en op maat gemaakte producten. Als een van de grootste spelers op de pallet markt, blijven we gericht op innovaties. Daarom steken we veel tijd en energie in speciale projecten. We bekisten van alles. Van megamachines tot schilderijen. Daarnaast ligt onze focus op de complete ontzorging van bedrijven qua de export van hun producten.

Afhankelijk van de afmetingen, gewenste kleuren, design, en type materiaal, kunnen we elke gewenste uitvoering verpakkingen maken voor het verpakken voor export. Daarbij kunnen we verschillende houtsoorten gebruiken; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout.

Al ons hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking leveren met een ISPM15 certificaat Vanzelfsprekend is LAPACK een PEFC gecertificeerd bedrijf (link: https://lapack.nl/kernwaarden-de-lapack-groep/ ).

 

Afwerking en identificatie

Lapack kan er voor zorgen dat het verlies van uw pallets en kisten geminimaliseerd wordt, door bij het verpakken voor export, de verpakking te voorzien van uw logo, speciale kleur of een andere unieke markering, zodat uw export verpakkingen direct wordt herkend in de logistieke keten.

Bij transport naar een tropisch land, kan het nodig zijn de export goederen te verpakken in een aluminium vacuümzak. De lucht wordt vervolgens uit de zak gezogen, zodat het product vacuüm verpakt is; waardoor condensvorming voorkomen wordt.

Om een product droog te houden tijdens transport, kunnen er zakjes met seed dry mee verpakt worden. Die zakjes trekken alle vocht uit de omgeving aan, zodat er geen condensvorming ontstaat.

Om producten te beschermen tegen roest, kunnen ze verpakt worden in VCI folie.

Goederen die niet beschermd hoeven te worden tegen corrosie, maar wel tegen stof en vocht, kunnen worden verpakt in krimpfolie; met een föhn wordt het materiaal vervolgens verhit, zodat het strak om het product krimpt; dit wordt wrapping genoemd.

Zo zijn er tal van verschillende producten die elk weer hun eigen specifieke manier van verpakken voor export nodig hebben; Lapack heeft dit allemaal in huis; wij zijn dé pallet leverancier op maat.

Offerte Aanvragen

 

verpakken voor exportverpakken voor exportverpakken voor exportverpakken voor export

sitemap

Lees meer over: