+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Wrappen exportproducten; goederen inwikkelen met folie voor stabiel vervoer

Wrappen exportproducten: Wrappen is het inpakken van exportproducten met behulp van krimpfolie om ze te beschermen tegen vocht, stof of wind. Wrappen wordt ook toegepast om exportproducten bij elkaar te houden op een pallet en kan gebruikt worden tijdens transport of opslag. De pallets worden helemaal omwikkeld met een kunststof folie. Als u de pallet gebruikt om zakken met stortgoed opgestapeld te vervoeren, is het belangrijk om de zakken stabiel en goed neer te leggen op de pallet, zodat tijdens het transport de lading niet zal verschuiven. Stabiel verpakken vermindert de kans op transportschade en daarmee ook imagoschade. U wilt tenslotte ook het liefst dat uw goederen schadevrij en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Door exportgoederen te wrappen met krimpfolie zijn ze onderweg goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wanneer uw exportgoederen niet verpakt worden in een conventionele verpakking zoals een kist of krat, dan biedt krimpfolie of wrappen een goede oplossing. Lapack kan verpakkingen leveren in alle soorten en maten voor verzending naar binnen- en buitenland. Van speciaal verpakkingen, pallets, exportkisten, skids , tot kratten en andere houten productdragers. Wij zijn sterk in het maken van aangepaste en op maat gemaakte verpakkingen, naast de welbekende europallets, chemicaliënpallets, systeempallets en exportverpakkingen.

 

Euro pallets wrappen voor uw exportproducten

Voor verzendingen binnen Europa is de meest gebruikte pallet de Euro pallet; een veelzijdige, milieuvriendelijke en duurzame ladingdrager. De standaard afmetingen en specificaties zijn vastgelegd door de European Pallet Association. Een standaard Euro pallet is 80 cm breed, 120 cm lang en 14.4 cm hoog en heeft een draaglast van 1500 kilogram. Europallets zijn heel geschikt voor het verpakken van uw exportproducten met behulp van wrappen.

Lapack streeft naar duurzaamheid en probeert een pallet zo vaak mogelijk her te gebruiken; ons bedrijf profileert zich bewust in de markt van de zogenaamde retourstroom. Gebruikte pallets vinden hun weg naar nieuwe klanten nadat ze compleet gerepareerd zijn. Voor zowel houten als kunststof gebruikte pallets kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van uw wensen en logistieke toepassing hebben wij gebruikte pallets voor u beschikbaar. Voor het wrappen van uw exportproducten hebben kunt u kiezen uit de gebruikte Euro pallet uitvoeringen, licht, halfzwaar en zwaar. Hebt u overbodige pallets liggen? Wij kopen ze graag in zodat wij samen met u bijdragen aan het verduurzamen van de logistieke keten. Met onze jarenlange expertise en geavanceerde sorteerlijn geven wij uw overbodige pallets een verantwoord tweede leven.

Betrouwbare logistieke partner voor uw exportproducten

Vanaf de start in 1962 heeft Lapack een brede kennis opgedaan op het gebied van pallets, kisten, kratten, speciaal verpakkingen, lastdragers en andere houten productdragers en logistieke hulpmiddelen. Dankzij onze toepassingservaring en branche specifieke kennis zijn we uitgegroeid tot een markt- en klantgericht bedrijf en zijn we uw betrouwbare partner op logistiek gebied.

Dus, wilt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en beschermd op de plaats van bestemming aan komen, kies dan voor een van de oplossingen van Lapack voor het verzenden en wrappen van uw exportproducten.

Op maat gemaakte verpakkingen voor wrappen exportproducten

Eén van de dingen waar Lapack gespecialiseerd en sterk in is zijn op maat gemaakte verpakkingen. Wij kunnen bijna iedere gewenste uitvoering van uw transport verpakking maken voor uw verzendingen naar binnen- en buitenland. Uiteraard nemen wij daarbij het design en type materiaal, de afmetingen en gewenste kleuren in acht. Voor de productie van op maat gemaakte verpakkingen om uw exportproducten te wrappen kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout. Uiteraard adviseren wij u graag vooraf welke houtsoort het meest geschikt is voor de verpakking en het transport en wrappen van uw exportproducten. Zoals u van ons mag verwachten heeft Lapack een PEFC certificering. Al het door ons geleverde hout komt uit gecertificeerde bossen en als u dat wenst, kunnen wij uw houten verpakking zelfs leveren met een ISPM15 certificaat.

Identificatie bij wrappen exportproducten

Voor extra herkenning van uw vracht kunnen wij uw verpakkingen voorzien van een speciale kleur of individuele brandmerken zodat ze direct worden herkend in de logistieke keten. Gekleurde pallets vallen extra op en kunnen snel herkend worden door logistieke medewerkers. Zo kunnen wij samen met u het verlies van uw pallets en kisten minimaliseren. Ook over de meest effectieve identificatie methode, bij uw wijze van transport, adviseren wij u graag vooraf. Er is veel mogelijk voor een optimale herkenning.

Offerte Aanvragen

Wrappen exportproductenWrappen exportproductenWrappen exportproductenHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: