+31 (0) 599 41 24 37 info@lapackexport.eu
Selecteer een pagina

Zwaar transport export; zware, grote of omvangrijke goederen veilig en beschermd verzenden

Zwaar transport export; als u zware, grote of omvangrijke goederen wilt verzenden voor de export wilt u natuurlijk dat ze veilig en schadevrij op de plaats van bestemming aankomen. Lapack kan u helpen met de juiste verpakking maar ook met het transport. Naast ons totaalpakket op het gebied van allerlei diverse logistieke hulpmiddelen, staat Lapack ook bekend als een betrouwbare transporteur en garanderen wij, door middel van onze eigen interne transportlijnen, tijdige leveringen naar de door u gewenste bestemming. Wij kunnen u ondersteunen bij alle logistieke processen zoals die bij zwaar transport export nodig zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld de opslag van uw producten, het verzamelen van orders, de exportdocumentatie en het inklaren van uw zwaar transport export voor u verzorgen. Daarnaast zijn we experts in het stuwen van containers. Stuwen is een ander woord voor het vastzetten van de lading in containers en op flatracks. Flatracks zijn open containers die ideaal zijn voor het kostenbesparend overzees vervoer van zware industriële goederen. Wellicht zijn flatracks ook een oplossing voor uw zwaar transport export, we adviseren u graag welke type verpakking en vervoer het beste past bij uw goederen en situatie.

 

Hoogwaardige producten voor uw zwaar transport export

De naam Lapack staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat houdt dat wij hoogwaardige en zo nodig op maat gemaakte producten leveren. Levering ‘just in time’ en continuïteit in gemaakte afspraken. Iedere dag produceren we meer dan 15.000 producten voor onze opdrachtgevers die vanuit onze locaties direct bij klanten worden afgeleverd. Onze uitgebreide klantenkring bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven tot en met grote internationale spelers, en alles wat daar tussenin zit. Bijna iedere ondernemer of organisatie kan dus bij ons terecht, zeker voor zwaar transport voor de export.

 

Transportkisten voor zwaar transport export

Transportkisten worden ervaren als het meest ideaal voor het vervoeren van zware, omvangrijke, grote en veel goederen. Deze robuuste houten kisten zijn geschikt voor vervoer door de lucht, over de weg, en ook over het water. Om die reden zijn ze ook geschikt en vaak gebruikt voor zwaar transport voor de export. Gaat het bijvoorbeeld om een speciaal exportproduct, honderden producten of om één exportkrat? Al onze transportkisten en speciale exportverpakkingen voldoen aan de vereiste normen en zijn zeer robuust en perfect in design. Deze exportkisten kunnen op maat gemaakt worden maar ook in standaard maten geleverd worden.

Voordelen transportkisten voor zwaar transport export:

  • Robuuste kisten die bestand zijn tegen flinke klappen
  • Transportkisten zijn snel op te zetten en te monteren.
  • Op maat te maken voor goederen van speciaal formaat
  • Goede bescherming van zwaardere verzendingen
  • Veilig af te sluiten met deksel

Heeft u regelmatige zware of grote goederen die verpakt en verzonden moeten worden naar het buitenland? Wilt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en beschermd op de plaats van bestemming aan komen? Kies dan voor een van de oplossingen van Lapack voor zwaar transport export. Wij helpen u er graag bij.

 

Op maat gemaakte verpakkingen voor zwaar transport export

Op maat gemaakt verpakkingen is een van de specialismen van Lapack. Dat geld ook voor verpakkingen voor zwaar transport export. Wij kunnen bijna iedere gewenste uitvoering van uw verpakking maken voor uw zwaar transport export. Voor de productie van op maat gemaakte verpakkingen voor zwaar transport kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals; berkenhout, multiplex, betonplex, eikenhout of vurenhout. In het bijzonder bij zwaar transport is het erg belangrijk om te bepalen welke houtsoort het meest geschikt is voor de verpakking en het transport. Lapack heeft een PEFC certificering dus al het door ons geleverde hout komt uit gecertificeerde bossen. Indien gewenst kunnen wij de verpakking voor uw zwaar transport export zelfs leveren met een ISPM15 certificaat.

 

Identificatie  export

Voor extra herkenning van uw exportvracht kunnen wij uw verpakkingen bijvoorbeeld voorzien van een speciale kleur of individuele brandmerken zodat ze gelijk worden herkend in de logistieke keten. Gekleurde pallets of kisten vallen extra op en kunnen snel herkend worden door logistieke medewerkers. Samen minimaliseren wij zo het verlies van uw pallets en kisten tijdens transport. Ook over de meest effectieve identificatie methode, bij uw zwaar transport voor de export, adviseren wij u graag vooraf. Er zijn veel mogelijkheden voor een betere herkenning.

Offerte Aanvragen

Zwaar transport exportZwaar transport exportZwaar transport exportHouten kratten export

sitemap

Lees meer over: